Arıza dizisi konusu ve oyuncuları! Arıza dizisi hangi gün hangi kanalda yayınlanıyor?

Yeni başlamasına rağmen izleyiciler tarafından oldukça ilgi gören Arıza dizisi konusu ve oyuncuları gündemde en çok araştırılan bilgiler arasında yer alıyor. Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın yer aldığı dizi özellikle güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekti. Yayın akışında gören izleyiciler Arıza dizisi hakkındaki bilgileri merak ederek araştırmaya başladı. Peki Arıza dizisi hangi gün hangi kanalda yayınlanıyor?

Giriş Tarihi 16 Eylül 2020, 17:44 Güncelleme 16 Eylül 2020, 17:44
Arıza dizisi konusu ve oyuncuları! Arıza dizisi hangi gün hangi kanalda yayınlanıyor?

İÇİNDEKİLER

İlk bölümüyle severek izlenen Arıza dizisinin ikinci bölümü şimdiden merakla beklenmeye başladı. Henüz diziyi izlememiş ve yayın akışında görmüş olan izleyiciler Arıza dizisi ile ilgili bilgileri merak ederek gündemde sıkça araştırıyor. İlginç bir aşk hikayesini konu alan Arıza dizisinin hikayesi nedir, oyuncuları kimler? Arıza dizisinin yayınlandığı kanal ve gün bilgisi de haberimizde yer alıyor.

ARIZA DİZİ KONUSU NEDİR?

Kendi halinde bir hayat süren ve mert bir adam olan taksici Ali Rıza (Tolga Sarıtaş) ile karanlık dünyanın güçlü patronlarından birinin kıymetli kızı Halide'nin (Ayça Ayşin Turan) yolları bir kahramanlık hikayesinde kesişir. Ali Rıza ile müşterisi Halide'nin karşılaşmaları her ikisinin de hayatlarını sonsuza kadar değiştirir. Arıza;bir taksicinin, şehrin krallarıyla girdiği büyük savaşı ve bu amansız mücadelenin gölgesinde Halide ile yaşadıkları tehlikeli aşkın hikayesini anlatıyor.

HANGİ GÜN HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Arıza dizisi Pazar akşamları Show TV'de ekrana geliyor.

ARIZA OYUNCULARI KİMLER?

Tolga Sarıtaş (Ali Rıza Altay)

Ayça Ayşin Turan (Halide Gürkan)

Ahmet Mümtaz Taylan (Haşmet Gürkan)

Olgun Toker (Burak Ersoylu)

Levent Can (Fuat Ersoylu)

Murat Daltaban (Muzaffer Cura)

Dilara Aksüyek (Füsüun Yılmaz)

Cavit Çetin Güner (Murat Ersoylu)

Ali Rıza Kubilay (Mithat Tekinoğlu)

Yağız Can Konyalı (Mert Altay)

Ali Seçkiner Alıcı (Hasan Kırbaş)

Hazal Benli (Derya Tekinoğlu)

Yeşim Salkım (Melek Tekinoğlu)

Yeşim Gül (Rukiye Altay)