Masterchef yeni takımlar nasıl oluştu? Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı?

TV8'de her akşam yayınlanan ve ilgiyle izlenen Masterchef Türkiye yarışmasında yeni haftada yeni takımlar belirlendi. Kırmızı ve mavi takım olarak ikiye ayrılan yarışmacılar bu kez nasıl şekillendi? Masterchef kaptanlık oyununu hangi yarışmacı kazandı? Geçtiğimiz hafta Arem'in elenmesi üzerine yerine Selin gelmişti. Masterchef kaptanlık oyununun kazananını ve yeni takımları haberimizden öğrenebilirsiniz. Mehmet, Danilo ve Somer şefin jüriliğinde devam eden yarışmada dünkü elemeden sonra yeni takımlar ve kaptanların belirlenmesi adına kaptanlık oyun oynandı.

Giriş Tarihi 16 Eylül 2020, 09:23 Güncelleme 16 Eylül 2020, 09:23
Masterchef yeni takımlar nasıl oluştu? Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı?

İÇİNDEKİLER

Masterchef kaptalık oyununu kim kazandı? TV8'in fenomen yarışmacı Masterchef Türkiye'de yine heyecanlı bir oyun vardı ve kaptan olmak için yarışıldı. Herkesin canla başla mücadele ettiği bölümde en iyi tabağı kim çıkardı? Kaptan olan kişi karşı takımının kaptanını kim olarak belirledi? Masterchef yeni takımlar nasıl oluştu? İşte dün izlemeyi kaçıranlar için yarışmada yaşanan gelişmeler…

KAPTANLIK OYUNUNU HANGİ YARIŞMACI KAZANDI?

2020 MasterChef Türkiye'nin 14 Eylül 2020 Pazartesi günü ekranlara gelen son bölümünde kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. Mehmet, Danilo ve Somer şefin jüriliğinde devam eden yarışmada dünkü elemeden sonra yeni takımlar ve kaptanların belirlenmesi adına kaptanlık oyun oynandı. Yapılan oyunun ardından Mehmet, Danilo ve Somer şef haftanın mavi takım kaptanı olarak FURKAN'ı belirledi. Mavi takım kaptanı olan Furkan'da kurallar gereği kırmızı takım kaptanı olarak yarışmaya yeni katılan SELİN 'i kırmızı takım kaptanı olarak belirledi.

MASTERCHEF MAVİ TAKIM

Furkan (Kaptan)
Emir
Serhat
Esra
Özgül
Duygu
Celal
Uğur

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM

Selin (Kaptan)
Barbaros
Berker
Tanya
Ayyüce
Sefa
Ebru
Eray