Ezgi Sertel Fazlası Zarar haftanın birincisi kim? 11 Eylül Fazlası Zarar kim kazandı?

11 Eylül Ezgi Sertel Fazlası Zarar haftanın birincisi kim? TRT 1 ekranlarında yayınlanan yeni yarışma programı Fazlası Zarar kim kazandı? Türkiye’nin alışveriş alışkanlıklarını değiştirme amacıyla yola çıkan program, hafta içi her gün TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. Bu programda, her hafta 5 yarışmacı birbirinin evini geziyor; kim tutumlu, kim savurgan ortaya çıkıyor. Peki, Ezgi Sertel Fazlası Zarar haftanın birincisi kim? 11 Eylül Fazlası Zarar kim kazandı?

Giriş Tarihi 11 Eylül 2020, 15:41 Güncelleme 11 Eylül 2020, 15:44
Ezgi Sertel Fazlası Zarar haftanın birincisi kim? 11 Eylül Fazlası Zarar kim kazandı?

İÇİNDEKİLER

11 Eylül Fazlası Zarar kim kazandı? Ezgi Sertel Fazlası Zarar haftanın birincisi kim? Yarışmada ihtiyacına göre harcama yapan yarışmacı 10 bin lira büyük ödülün sahibi oluyor. Peki, Fazlası Zarar kim kazandı? Türkiye'nin alışveriş alışkanlıklarını değiştirecek olan yarışma programı "Fazlası Zarar'" 7 Eylül Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün saat 14.45'de ekranlarında yayınlanıyor.

FAZLASI ZARAR KİM KAZANDI?

Fazlası Zarar haftanın birincisi henüz açıklanmadı. Yarışmanın birincisi açıklandığı takdirde haberimizden öğrenebileceksiniz.

FAZLASI ZARAR ÖDÜLÜ NE KADAR?

Türkiye'nin alışveriş alışkanlıklarını değiştirecek olan yarışma programı "Fazlası Zarar'" 7 Eylül Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün saat 14.45'de TRT 1 ekranlarında başlıyor. Sevilen Sunucu Ezgi Sertel'in sunacağı "Fazlası Zarar", hayata bakış açınızı, para harcama şeklinizi ve geleceğinizi değiştirecek. Bu programda, her hafta 5 yarışmacı birbirinin evini geziyor; kim tutumlu, kim savurgan ortaya çıkıyor...

Evdeki fazla harcamalar salona geliyor, ev sahibinin tüketim alışkanlıkları göz önüne seriliyor… İhtiyacına göre harcama yapan, ayağını yorganına göre uzatan yarışmacı 10 bin lira büyük ödülün sahibi oluyor... Eşinizle aranızı düzeltecek, evinizdeki bütçe savaşlarına son verecek olan program "Fazlası Zarar" hafta içi her gün TRT 1'de.