Doya Doya Moda kim elendi? 11 Eylül Cuma Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu?

Doya Doya Moda kim elendi? Sorusunun merak edilen yanıtı belli oldu. TV8’in sevilen yarışması 42 beden ve üstü yarışmacıların modaya bakış açılarını yansıttığı Doya Doya Moda’da yine bir haftanın finali yaşandı. Günlük puanlamalar haftayı da yakından etkiliyor. Haftanın en yüksek puanını alan yarışmacı altın kolyeyi boynuna taktı, en düşük puanı alan ise hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Peki 11 Eylül Cuma Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu?

Giriş Tarihi 11 Eylül 2020, 16:38 Güncelleme 11 Eylül 2020, 16:38
Doya Doya Moda kim elendi? 11 Eylül Cuma Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu?

İÇİNDEKİLER

TV8'in hafta içi her gün yayınlanan ve ilgiyle izlenen büyük beden stil yarışmasında yine heyecanlı anlar yaşandı. Haftanın finalinde Doya Doya Moda'da günün en yüksek ve en düşük puanını alanlar belli oldu. Peki Doya Doya Moda haftanın birincisi hangi yarışmacı oldu? Jüri koltuğunda Kemal Doğulu, Uğurkan Erez, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu'nun oturduğu Doya Doya Moda kim elendi? İşte yaşananlar…

11 EYLÜL CUMA DOYA DOYA MODA PUAN DURUMU

Yeni yarışmacı Neslihan: 11
Nur: 21
Birben: 22
Sabiha: 30
Rabia: 27
Özde: 26
Rümeysa: 29

DOYA DOYA MODA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Haftanın birincisi olan isim 97 puan ile Doya Doya Moda Sabiha oldu ve altın kolyeyi boynuna taktı.

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'da bu hafta eleme potasına Birben, Rabia ve Neslihan girdi. Kemal Doğulu elenen ismin Neslihan olduğunu açıkladı.

DOYA DOYA MODA SABİHA KİMDİR?

Yarışmaya İstanbul'dan katılan Sabiha, 24 yaşında ve aslen Rizeli. Çiğ köfteci dükkanı işletiyor. Başından bir evlilik geçen ve bir çocuk sahibi olan Sabiha, 'Erkek arkadaş ile ilk buluşma' konseptinde duygusal anlar yaşamış ve şunları söylemişti. "Eşimden çok kısa bir süre önce ayrıldım, bekar bir anneyim. Kötü bir şekilde ayrılmadık, sadece anlaşamıyorduk. Bitirmenin en doğrusu olduğuna karar verdik. Yarışmaya çocuğum için katıldım, tek başıma annelik nasıl yaparım, bunu göstermek için yarışmaya katıldım"

RABİA AĞCA KİMDİR?

Hatay doğumlu Rabia Beyza Ağca, 21 yaşında ve öğrenci. İddialı bir tarzı olduğunu belirten Rabia Ağca, "Doya Doya Moda'da ikinci sezonun en iyi giyinen yarışmacısı olacağım ve bu yarışmadan birinci olarak çıkacağım" diyor. İddialı bir isim olan Rabia, 1.68 boyunda 75 kilo 42 beden giyiniyor.