Masterchef Esra Tokelli’den olay yaratan paylaşım! Masterchef Esra kimdir, Instagram hesabı ne?

Masterchef Esra Tokelli’den olay yaratan paylaşım geldi ve magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Mavi takımın kaptanlığını kazanan Masterchef Esra Tokelli Instagram hesabından yaptığı paylaşımla büyük bir hata yaptı ve sonradan bu paylaşımını kaldırdı. Yarışma ile ilgili yayınlanmayan bilgilerin paylaşılmasına neden olan yarışmacının diskalifiye olup olmayacağı merak ediliyor. Peki Masterchef Esra kimdir, Instagram hesabı ne?

Giriş Tarihi 09 Eylül 2020, 17:26 Güncelleme 09 Eylül 2020, 17:44
Masterchef Esra Tokelli’den olay yaratan paylaşım! Masterchef Esra kimdir, Instagram hesabı ne?

İÇİNDEKİLER

Masterchef'in iddialı yarışmacılarından biri olan Masterchef Esra, Instagram hesabından Ebru, Duygu, Ayyüce ve Furkan'ın siyah önlük giydiği fotoğrafı paylaştı. Bu paylaşımını fark edip kaldırsa da mavi takımın en az iki dokunulmazlık oyununu kaybettiğini daha televizyonda yayınlanmadan bildirmiş oldu. Masterchef Esra Tokelli'ye nasıl bir yaptırım uygulanacağı merak ediliyor.

MASTERCHEF ESRA TOKELLİ KİMDİR?

Masterchef Esra, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. Esra Tokelli, ev hanımıdır ve geçimini, dışarıdan aldığı yemek siparişleri ile sağlamaktadır.

24 yaşında bir oğlu olduğunu ifade eden Tokelli, "şu an en çok istediğim yerdeyim, MasterChef'teyim" diyerek yarışmaya olan ilgisinin altını çizmektedir.

Yarışmacı daha önce Yemekteyiz programına katılmıştı.

ESRA TOKELLİ INSTAGRAM HESABI

@esratokelli

MASTERCHEF MAVİ TAKIM

Esra (Kaptan)
Emir
Furkan
Berker
özgül
Ebru
Ayyüce
Duygu

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM

Arem (Kaptan)
Tanya
Barbaros
Serhat
Sefa
Uğur
Celal
Eray