Kara Panter konusu nedir? Kara Panter (Black Panther) oyuncuları kimdir?

Kara Panter konusu nedir? Kara Panter oyuncuları kimdir? Bu akşam ATV ekranlarında yayınlanacak filmin konusu ve oyuncu kadrosu araştırılıyor. Başrol oyuncusu Chadwick Boseman geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmiş ve sevenlerini üzüntüye boğmuştu. Filmde, Wakanda dünyanın tümüne kapalı olan bir 3. dünya ülkesi olarak karşımıza çıkıyor. Ancak aslında Wakanda dünyadaki bütün ülkelerden daha fazla gelişmiş teknolojiye sahip olarak gösteriliyor.

Giriş Tarihi 09 Eylül 2020, 17:34 Güncelleme 09 Eylül 2020, 17:34
Kara Panter konusu nedir? Kara Panter Black Panther oyuncuları kimdir?

İÇİNDEKİLER

Kara Panter oyuncuları kimdir? Kara Panter konusu nedir? Televizyon ekranlarında yayınlanan filmlerin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. ATV'de bu akşam saat 20:00'de başlayacak Kara Panter filmi konusu ve oyuncularına haberimizden ulaşabilirsiniz. Filmin başrol oyuncusu Chadwick Boseman hayatını kaybetmişti.

KARA PANTER KONUSU NEDİR?

Babasının ölümünden sonra Wakanda Kralı olan T'Challa, hakkı olan tahta sahip çıkmak için izole yaşayan ancak teknolojik açıdan ileri seviyede olan halkına geri döner.

Ancak güçlü bir eski düşman yeniden ortaya çıktığında, T'Challa'nın yeterliliği, Wakanda'nın ve tüm dünyanın kaderini tehlikeye atan korkunç bir çatışmaya girince test edilir.

İhanet ve tehlike ile karşı karşıya kalan genç kral, düşmanlarını yenmek, halkının güvenliğini ve yaşam biçimini korumak için müttefiklerini toplamalı ve gücünü serbest bırakmalıdır...

Wakanda dünyanın tümüne kapalı olan bir 3. dünya ülkesi olarak karşımıza çıkıyor. Ancak aslında Wakanda dünyadaki bütün ülkelerden daha fazla gelişmiş teknolojiye sahip. Teknolojisinin bu denli gelişmiş olmasının sebebi ise sahip olduğu Vibranyum madenleridir. Bu madenleri korumak amacıyla kendini dünyaya kapatan Wakanda, T'Challa yönetiminde kendini dünyaya açmıştır.

Yeteneklerine gelecek olursak, Black Panther'in duyuları ve fiziksel özellikleri normal bir insana göre oldukça üstündür. Stratejik ve taktiksel bir zekaya sahip, çevik ve hızlı bir karakterdir. Üstün teknolojisiyle zırhı da ona dayanıklık kazandırmaktadır.

KARA PANTER OYUNCULARI KİMLERDİR?

Chadwick Boseman

Michael B. Jordan

Letitia Wright

Danai Gurira