Masterchef dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Masterchef eleme adayları kimler oldu?

1.926,48Dün akşam Masterchef dokunulmazlığı hangi takım kazandı? TV8’in ilgiyle izlenen lezzet yarışması her gün merakla ve heyecanla takip ediliyor. Kaçıranlar ya da sonunu izleyemeyenler Masterchef eleme adayları kimler oldu? Sorusuna yanıt aramaya başladı. kıyasıya mücadelenin yaşandığı kırmızı ve mavi takımda talihsiz anlar da oldu. Peki dokunulmazlığı hangi taraf kaptı? Masterchef Türkiye eleme potasına kimler girdi?

Giriş Tarihi 09 Eylül 2020, 10:00 Güncelleme 09 Eylül 2020, 10:00
Masterchef dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Masterchef eleme adayları kimler oldu?

İÇİNDEKİLER

TV8'in fenomen yarışması Masterchef'te kırmızı ve mavi takım arasında esnaf lokantası yemekleri yarışı vardı. İki takımda da talihsizlikler yaşansa da ortaya çıkan yemekler için değerlendirmeler yapıldı ve bir takım dokunulmazlığı aldı. Peki Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı? Bireysel dokunulmazlık da sahibini bulunca Masterchef eleme adayları da belirlendi. İşte yaşananlar…

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Mehmet, Danilo ve Somer Şef jüriliğinde esnaf lokantası lezzetleri yapılması istendi. Fırın sütlaç, ezogelin çorba ve etsiz kuru fasulye gibi lezzetlerin olduğu yemek listesinde yer alan yemekleri yapan mavi ve kırmızı takım arasından, Mehmet, Danilo ve Somer Şef'in tadımı sonucunda yemeklerden aldıkları puanla haftanın ilk dokunulmazlığını alan takım KIRMIZI takım oldu.

ELEME POTASINA KİMLER GİRDİ?

Dokunulmazlık oyununda kaybeden takım olan mavi takım bireysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geliyor. Şefler mavi takımdan ördekli gözleme yapmasını istedi. Yarışmanın sonucunda en başarılı ördekli gözleme yapan BERKER bu haftanın bireysel dokunulmazlık kazanan ismi oldu. Bireysel dokunulmazlık sahibi Berker yarışmanın kuralı gereği DUYGU'yu seçerek eleme potasına gönderdi.

İlk eleme adayını belirlenmesinin ardından takım içi eleme adayı oylaması yapıldı, Emir, Ebru ve Furkan 4 er oy alarak en fazla eleme oyu alan isim oldu. Bu durumda şefler takım kaptanından eleme potasına gidecek ismi belirlemesini istedi ve mavi takım kaptanı olan Esra, Furkan'ı seçti ve ikinci eleme adayı FURKAN oldu.

MASTERCHEF MAVİ TAKIM

Esra (Kaptan)
Emir
Furkan (Eleme adayı)
Berker
özgül
Ebru
Ayyüce
Duygu (Eleme adayı)

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM

Arem (Kaptan)
Tanya
Barbaros
Serhat
Sefa
Uğur
Celal
Eray