Transformers 5 Son Şövalye konusu nedir? Transformers 5 Son Şövalye oyuncuları kimler?

Vizyona girdiği yıl izlenme rekorları kıran ve dün akşam televizyonda ilk kez yayınlanan Transformers 5 Son Şövalye konusu nedir? ATV ekranlarına gelen Transformers 5 Son Şövalye filmini kaçıran hakkındaki bilgileri merak ederek gündemde sıkça araştırmaya başladı. Peki Transformers 5 Son Şövalye oyuncuları kimler?

Giriş Tarihi 06 Eylül 2020, 11:11 Güncelleme 06 Eylül 2020, 11:11
Transformers 5 Son Şövalye konusu nedir? Transformers 5 Son Şövalye oyuncuları kimler?

İÇİNDEKİLER

Aksiyon ve bilim kurgu filmlerini sevenlerin ilgiyle izlediği Transformers 5 Son Şövalye, dün akşam ilk kez ATV'de izleyici karşısına çıktı. Severek izlenen Transformers 5 Son Şövalye'yi kaçıranlar ise konusunu ve oyuncularını merak etti. Transformers 5 Son Şövalye filmi hakkındaki bilgileri haberimizde derledik.

TRANSFORMERS 5 KONUSU NEDİR?

Geleceğimizi kurtarmanın yegane çıkar yolu geçmişin sırlarında ve Transformerların dünyadaki gizli geçmişinde yatıyor. Dünyayı kurtarma görevi Cade Yeager Bumblebee; bir İngiliz lordu ve bir Oxford profesöründen oluşan sıradışı bir birliğie kalıyor. Sevilen fantastik serisi Transformers'ın 5. devam halkası olan Transformers 5: Son Şövalye'nin yönetmen koltuğunda serinin üünlü yönetmeni Michael Bay oturuyor.

NEREDE NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Transformers 5: Son Şövalye 2017 yılında ABD'de vizyona girdi.



TRANSFORMERS 5 OYUNCULARI KİMDİR?

Mark Wahlberg
Rolü : Cade Yeager

Laura Haddock
Rolü : Vivien Wembley

Anthony Hopkins
Rolü : Sir Edmund Burton

Isabela Merced
Rolü : Izabella