Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Gündemde sıkça araştırılanlar arasında Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Sorusu yer alıyor. ATV’nin reyting rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman’ın 2. sezonu merakla ve heyecanla bekleniyor. Turgut Alp ve Ertuğrul Bey'in Kuruluş Osman'a dönüp dönmeyeceği arama motorları üzerinden sorgulanırken bazı yeni oyuncuların da katılacağı açıklandı. Peki Kuruluş Osman yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte merak edilenler…

Giriş Tarihi 31 Ağustos 2020, 11:12 Güncelleme 31 Ağustos 2020, 11:12
Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman yeni sezon tarihi belli oldu mu?

İÇİNDEKİLER

ATV'de Çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman dizisi ilk sezonuyla izlenme rekorları kırdı. Kuruluş Osman yeni sezon için heyecan dolu geri sayım başlamışken tarih de merak edilerek araştırılıyor. Kuruluş Osman 2.sezonda hangi oyuncuların yer alacağı da merak konusu oldu. Dizinin sevenleri için arama motorları üzerinden araştırılan bilgileri haberimizde derledik.

KURULUŞ OSMAN YENİ SEZON NE ZAMAN?

ATV'de Çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin yeni sezonunda Cüneyt Arkın'ın Aksaçlıların reisi olmasıyla fırtınalar esecek. İzleyiciler sezon için geri sayım devam ederken Osman Bey'in babası Ertuğrul Gazi'nin ve sadık alplerinden Turgut Alp'in kadroya dahil olup olmayacağını merak ediyor. Ayrıca tarihi kaynaklarda yer alan bazı alpleri canladıracak oyuncuların kadroya katılması için heyecan sürüyor. Ancak henüz konu hakkında resmi açıklama yapılmadı. Kuruluş Osman yeni sezon tarihi de henüz netleşmedi.

ERTUĞRUL BEY DİZİYE DÖNECEK Mİ?

İzleyiciler dizide Ertuğrul Bey'i yine Engin Altan Düzyatan'ın canlandırmasını bekliyordu. Ancak dizinin sezon finalinden önce Kuruluş Osman izleyicilerini heyecanlandıran bir iddia ortaya atıldı. Dizide Ertuğrul Gazi karakterini Yeşilçam'ın usta ismi Ediz Hun tarafından canlandırılacağı konuşuluyor. Şu an dizideki kurguya göre Ertuğrul Bey Konya'da bulunuyor. Ve dizinin izleyiciler bu ismi canlandıracak oyuncuyu heyecanla bekliyor. Ancak konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

TURGUT ALP KURULUŞ OSMAN'A GELECEK Mİ?

Cengiz Coşkun'un canlandırdığı Turgut Alp'in diziye dönmesi bekleniyor. Çünkü tarihi kaynaklarda Osman Gazi'nin fetihleri esnasında Turgut Alp'in yer aldığı görülüyor. Ancak konu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

CÜNEYT ARKIN KURULUŞ OSMAN'A KATILIYOR

İkinci sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren 'Kuruluş Osman'ın kadrosuna efsanevi oyuncu Cüneyt Arkın katılıyor. Cüneyt Arkın'ın Aksaçlıların reisini canlandıracağı iddia ediliyor.

Dizinin yapımcılığının yanı sıra, proje tasarım ve senaryosunu da üstlenen Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla efsanevi aktörün 'Kuruluş Osman' kadrosuna katıldığını "Niye çok seviliyor? Niye herkesin kahramanı? Çünkü gönlüyle konuşuyor. Gönlüyle bakıyor. Bu güzel gönülle yeni sezonu ve karakterini konuştuk. Hoş geldin Cüneyt Arkın" sözleriyle açıkladı.

Efsanevi oyuncu Cüneyt Arkın'ın 'Kuruluş Osman'ın yeni sezonunda hangi karakteri canlandıracağı ise merak konusu oldu.

KURULUŞ OSMAN SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Sofia ve seçkin savaşçı birliğini saf dışı bırakan ancak yaralanan Osman Bey, Kulucahisar Kalesi'ni ele geçirmek için yaptığı planla başta Sofia olmak üzere herkesi şaşkına çevirdi. Sofia'nın yardım talep ettiği Aya Nicola'nın şövalyelerinin kılığına girerek kaleye sızmayı başaran Osman Bey ve alpleri, Kulucahisar Kalesi'ni ele geçirmeyi başardı. Savaş sırasında Osman Bey de Sofia'nın cezasını kesti... Aksiyon yüklü savaş sahneleri ile büyük beğeni toplayan 'Kuruluş Osman'ın sezon finali, #ZaferGünü etkiketi ile sosyal medyada çok konuşulurken, Türkiye'de ve dünyada trend listesinde yer aldı.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman, yeni sezonda da atv ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.