Walison Fonseca kimdir? Masterchef Walison Fonseca kaç yaşında, evli mi?

Masterchef Türkiye’nin dikkat çeken yarışmacıları arasında yer alan Walison Fonseca kimdir? Dün Masterchef 2020 ana kadro seçmeleri sona erdi ve Walison Fonseca rakiplerinden öne çıkamayarak elendi. Bu gelişme üzerine Walison Fonseca kaç yaşında, evli mi? Sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı. Yakışıklığı ile ön plana çıkan Brezilyalı yarışmacı hakkında merak edilenleri derledik.

Giriş Tarihi 17 Ağustos 2020, 11:30 Güncelleme 17 Ağustos 2020, 11:30
Walison Fonseca kimdir? Masterchef Walison Fonseca kaç yaşında, evli mi?

İÇİNDEKİLER

Walison Fonseca Masterchef 2020 kadrosuna girebilmek için canla başla mücadele etse de ne yazık ki başarılı olamadı. Elenen yakışıklı yarışmacı hakkındaki bilgiler merak konusu oldu. Walison Fonseca evli mi, ne iş yapıyor gibi sorular arama motorları üzerinden sıkça sorgulanmaya başlandı. Peki Masterchef Türkiye'de başarılı yemekler çıkararak son tura kadar gelebilen Walison Fonseca kimdir?

WALISON FONSECA KİMDİR?

TV8 ekranlarındaki üçüncü sezonun yarışmacı adaylarından biri olan Walison Fonseca, 1986 Brezilya Santos doğumlu. 34 yaşında olan ve modellik ile aktörlük yapan Walison Fonseca, aynı zamanda Import Export yapan bir firması olduğunu söyledi.
Yarışmaya, üç yıldır birlikte olduğu eşi Melisa Pınar ile birlikte gelen Walison Fonseca, Türkiye'nin kendisine güzel süprizler hazırladığını da belirtti.

Dünyanın bir çok yerini gezen Walison Fonseca, beş dil konuşabildiğini söylerken; 9 yıldır Brezilya'dan uzak olduğunu, 20 yıldır bu işi yaptığını belirtti. Brezilyalı yarışmacı, yaptığı yemek ile Mehmet Şef ve Danilo Şef'ten aldığı evet oyları ile sonraki tura geçmeyi başarmıştı. Aynı başarıyı, üçlü düello turunda da gösteren Walison Fonseca, şeflerin beğenisini kazanarak final turuna yükseldi.