Masterchef Türkiye’de kimler kazandı? Masterchef 2020 kadrosu tamamlandı!

Masterchef Türkiye’de kimler kazandı? TV8’in sevilen yarışma programı Masterchef Türkiye her zamankinden daha heyecan dolu bir bölümle ekrana geldi. Bu kez iki kişi birden seçilerek 16 kişilik kadro belirlendi. Yani son seçmeler yapıldı ve en iyi iki kişi seçildikten sonra Masterchef 2020 kadrosu tamamlandı. Peki en iyi yemeği yaparak rakiplerini geri planda tutan yarışmacılar hangileri oldu? İşte merak edilenler…

Giriş Tarihi 17 Ağustos 2020, 10:00 Güncelleme 17 Ağustos 2020, 10:00
Masterchef Türkiye’de kimler kazandı? Masterchef 2020 kadrosu tamamlandı!

İÇİNDEKİLER

Masterhef Türkiye'de hem heyecan hem de gergin anlar yaşandı. Seçmelerin son ikisi dün akşam yapılacağı için yarışmacılarda ayrı bir stres vardı ve çok çabaladılar. Kimisinin şansı da yaver gitmedi, Arem bir ara yarışmayı bırakmak isteyince jürilerle gerginlikler yaşadı. Peki sonuç olarak Masterchef Türkiye'yi hangi yarışmacılar kazandı? Masterchef 2020 kadrosunda kimler yer alıyor?

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE DÜN KİMLER KAZANDI?

Dün akşam ilk turda yarışmacılar Adana kebap yaptılar. Adana kebabı en iyi yapıp 16 kişilik ana kadroya dün akşam giren ilk isim Gülşah oldu. Şeftali ile en iyi tabağı çıkaran Ebru ise ana kadroya giren son isim oldu.

MASTERCHEF 2020 KADROSUNDA KİMLER YER ALIYOR?

Serhat
Duygu
Özgül
Emir
Ayyüce
Sedat
Esra
Furkan
Barbaros

TanyaBerkEray
Uğur
Celal
Gülşah
Ebru

YARIŞMA HAKKINDA

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna şefliği ve sunuculuğu ile yayınlanan Masterchef Türkiye yarışmasında Türkiye'nin en iyi şefi olmak için yarışan yarışmacılar Türkiye'de ve Dünya'da adını duyurmuş olan şeflerden de dersler alıyorlar. Bu yüzden bu yarışma yarışmacılar büyük şans.