Melih Şendil kimdir? Melih Şendil kaç yaşında, nereli, ne dedi?

Melih Şendil kimdir? Televizyonlarda söylediği sözlerle gündem olan spor spikeri Melih Şendil kimdir, kaç yaşında, nereli sorularına yanıt aranıyor. Söylediği sözlerin ardından büyük tepki gören Melih Şendil, sosyal medyada trend oldu.

Giriş Tarihi 08 Ağustos 2020, 15:03 Güncelleme 08 Ağustos 2020, 15:03
Melih Şendil kimdir? Melih Şendil kaç yaşında, nereli, ne dedi?

İÇİNDEKİLER

Melih Şendil kimdir? Melih Şendil kimdir, kaç yaşında, nereli? Kadınların futbol ve basketbol oynamamasını savunan Melih Şendil'in açıklamalarına tepki sürüyor. BeinSports'un deneyimli ismi Melih Şendil, Real Madrid'in pembe formasını eleştirdiği konuşmasında "Kadınlar futbolda olmamalı" ifadesini kullanınca tepki çekmişti.

MELİH ŞENDİL NE DEDİ?

Şendil yaptığı konuşmada; "Futbol o kadar ataerkil bir oyun ki mesela kadınlara voleybol oynamak çok yakışıyor ama benim şahsi düşüncem kadınlar futbolda olmamalı. Basketbol da bence erkek oyunu" ifadelerini kullanırken,

"Ayrımcılık yapıyor gibi olmayalım, topa tutarlar ama önemli değil. Alışığız" diyen Şendil, "Başkan olsam asla pembe forma yaptırmam" diye sözlerine devam etti.

MELİH ŞENDİL KİMDİR?

2019 yılı itibariyle Bein Sports ekranlarında maç spikerliği yapan Melih Şendil, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni okurken mesleğe başlangıç yaptı. Şendil, üniversiteden hocası olan 17-18 yıllık TRT spikeri olan Rıfat Araz'ın tavsiyesi üzerine mesleğe başladığını ifade ediyor…

Üniversite 3. sınıftayken TRT'nin spor spikerliği için sınav açtığını ifade eden Melih Şendil, hocasının da onayını olarak başvuru yaptığını ve sınavı kazandığını belirtiyor. Şendil, 1992 yılından bu yana mesleğini sürdürüyor.