Masterchef Türkiye Özgül kimdir? Masterchef 2020 kadrosundaki Özgül Coşar kaç yaşında?

TV8’in sevilen yarışması Masterchef yeni sezonuna bomba gibi başladı ve heyecanlı bir şekilde devam ediyor. Masterchef Türkiye Özgül kimdir? Sorgulaması sıkça yapılıyor nedeni ise ana kadroya geçme hakkını kazanmış olması. Rakiplerini eleyerek yaptığı güzel yemekle finalist olan Özgül Coşar’ın hayatına dair bilgiler de merak edilerek araştırılmaya başlandı. Peki Masterchef 2020 kadrosundaki Özgül Coşar kaç yaşında?

Giriş Tarihi 06 Ağustos 2020, 11:47 Güncelleme 06 Ağustos 2020, 11:47
Masterchef Türkiye Özgül kimdir? Masterchef 2020 kadrosundaki Özgül Coşar kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

TV8 akşam kuşağında heyecanla takip edilen Masterchef Türkiye bu yıl yarışmacıları oldukça zorluyor. Her gün bir kişi finalist olma hakkını elde ederek Masterchef Türkiye ana kadrosuna katılıyor. 6 Ağustos bölümünde de el lezzetiyle öne çıkan Masterchef Türkiye Özgül gündem konusu oldu ve hayatı merak edildi. Özgül Coşar hakkındaki bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

ÖZGÜL COŞAR MASTERCHEF ANA KADROYA KATILDI!

MasterChef Türkiye 2020'de 16 yarışmacı seçimi için final turu çarşamba akşamı da devam etti.
MasterChef 16. bölümde, kıyasıya rekabetin sonunda, Danilo, Mehmet ve Somer Şef'in verdikleri menüyü en başarılı şekilde yapan Özgül Coşar MasterChef gecenin birincisi oldu.
Ormanlı meyveli tart, zeytinyağlı ve vegan menüsünü en iyi şekilde yaparak rakiplerini eleyen Özgül, yarışmacı olmaya hak kazandı

MASTERCHEF ÖZGÜL COŞAR KİMDİR?

Özgül Coşar, 36 yaşında. Gıda Mühendisi. Evli ve iki çocuğu olan Özgül Coşar, pastacılık ve ekmekçilik bölümünü bitirmiş. Yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Çocuklarının doğum gününü yaparken kendisinin organize ettiğini ve o zaman içindeki yemek aşkını keşfettiğini söyledi. Kendini bildi bileli mutfakta olduğunu söyleyen Özgül Coşar, hızlı olması ve mutfakta kordine olması nedeniyle avantajlı olduğunu iddia etti. MasterChef'e katılmasını kızı teşvik etmiş.
Humus ile birlikte yaprak pirzola servis ettiği ilk turda Mehmet şef ile Somer şefin evet oyları ile sonraki tura geçti.