Survivor Mert Öcal ve Evrim Keklik aşk mı yaşıyor? Bomba itiraf geldi

Survivor bitse de yarışmacılarla ilgili gelişmeler gündemde kalmaya devam ediyor. yarışma boyunca da sonrasında da Survivor Mert Öcal ve Evrim Keklik aşk mı yaşıyor? Sorgulaması çok sık yapılıyor. Survivor Mert Öcal’ın yaptığı bomba bir açıklama her şeyi netleştirdi ve Survivor Mert Öcal ve Evrim Keklik aşk iddialarına açıklık getirmiş oldu. Sonrasında Survivor Evrim Keklik’ten de açıklama geldi.

Giriş Tarihi 03 Ağustos 2020, 11:26 Güncelleme 03 Ağustos 2020, 11:26
Survivor Mert Öcal ve Evrim Keklik aşk mı yaşıyor? Bomba itiraf geldi

İÇİNDEKİLER

Survivor 2020'nin en gözde isimleri arasında Mert Öcal ve Evrim Keklik yer alıyor. İkili arasındaki samimiyet ise aşk iddialarının sık sık gündeme gelmesine neden oluyor. Survivor Mert Öcal ve Evrim Keklik aşk mı yaşıyor? Açıklık kazandı. Survivor Mert'ten Evrim ile ilgili bomba bir itiraf geldi. İşte yaşananlar…

"ORADA ÖNCELİKLER VAR"

Hürriyet gazetesinden Hakan Gence'ye konuşan Mert Öcal, "Evrim'le aşk mı yaşıyor?" haberlerine açıklık getirdi.
Mert Öcal: "Survivor'da maalesef aşık olmadım" diyen Mert Öcal, "Aşık olma ihtimalim olsa bile orada öncelikler var. Açlık ve barınma var. Bunları karşılayamadığımız için ona sıra gelmedi" dedi. "Evrim benim canımdır" ifadelerini kullanan oyuncu, "İnsanların dediği gibi bir şey yok maalesef" açıklamasında bulundu.
Evrim Keklik ise yayından sonra Instagram hesabının hikaye bölümünden, "Maalesef yok yani" diyerek bir paylaşım yaptı.

MERT ÖCAL KİMDİR?

29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul'da doğan Mert Öcal, "Best Model of Turkey" seçildikten sonra 2004 "Best Model of The World" yarışmasını kazandı. Daha sonra "Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Doktorlar ve Rüyalarda Buluşuruz" gibi çeşitli dizilerde rol aldı. Yurtdışında ve yurtiçinde birçok katalog ve defilede yer alan Öcal, en son "Arka Sokaklar" dizisinde "Tarık" rolü ile izleyici karşısına çıktı. 2020 Survivor yarışmasının Ünlüler takımında yer alan Mert Öcal, yarışta uzun süre kalmayı başardı.

EVRİM KEKLİK KİMDİR?

Survivıor 2020'nin hırslı yapısıyla dikkat çeken ismi Evrim Keklik, 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlkokul 1. sınıfta Fenerbahçe Spor Kulübü'nde voleybola başlayan ve 10 yıl boyunca devam eden Keklik kendisini şu şekilde anlattı:
Fenerbahçe Spor Kulübü sonrasında Galatasaray voleybol takımına transfer oldum ve 1 yıl sonra oradan da Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımına transferim gerçekleşti. Omzumda oluşan sakatlıktan dolayı tedavilerim uzun sürdü ve voleybola ara vermek zorunda kaldım bu sırada Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitimime devam ettim. Üniversite de 4 yıl yüzdüm ve 3. kademe yüzme antrenörü olarak mezun oldum. Üniversite eğitimim 7 yıl sürdü. İstanbul'a ailemin yanına 2017 yılında geri döndüm ve sualtı hokeyi ne başladım 1 yıldır bu spor ile ilgilenmekteyim ve bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğüne de devam ediyorum.