Serenay Sarıkaya hamile mi? Seren Serengil'den sosyal medyada olay yorum!

Serenay Sarıkaya hamile mi? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Magazin gündeminde en çok konuşulan konular arasında Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz birlikteliği oluyor. Bayram paylaşımı yapan Serenay Sarıkaya’nın makyajsız hali ve kilo almış görünümü hamilelik iddialarının yeniden ortaya çıkmasına nedne oldu. Seren Serengil'den sosyal medyada olay yorum geldi.

Giriş Tarihi 03 Ağustos 2020, 10:52 Güncelleme 03 Ağustos 2020, 10:52
Serenay Sarıkaya hamile mi? Seren Serengil’den sosyal medyada olay yorum!

İÇİNDEKİLER

Serenay Sarıkaya hamile iddiaları ortada dolaşırken Seren Serengil'in yorumu ortalığı daha da karıştırdı. Magazin gündeminden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz ilişkisi yeniden konuşulur oldu. Peki Serenay Sarıkaya geçekten hamile mi yoksa sadece kilo mu aldı. Çiften konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmemiş olması takipçilerini daha da meraklandırıp, heyecanlandırıyor.

"BU GÜLÜŞÜ BİLİRİM"

Seren Serengil: "Bir hamile güzelliği gelmiş. Keşke olsa. Bu gülüşü bilirim benim de vardı böyle bir fotoğrafım hamileyken yanılabilirim ama temennim bu senin için" şeklinde yorum yaptı.

SERENAY SARIKAYA KİMDİR?

Serenay Sarıkaya 1 Temmuz 1991 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi, 15 yaşındayken katıldığı bir güzellik yarışmasında jüri özel ödülünü aldı. Aynı yıllarda Plajda adlı bir sinema filminde rol alarak oyunculuğa adım attı. İlk oyunculuk deneyimini Şaşkın filmiyle kazanan Sarıkaya, sonrasında Plajda filminde rol aldı.

İlk kez Sinan Çetin'in Peri Masalı (2008) dizisinde yer alarak dizi oyunculuğuna başladı ve yine aynı yıl Sinan Çetin tarafından hazırlanan Limon Ağacı dizisinde ilk başrolünü üstlendi. Dizinin sona ermesinin ardından başrolünde usta oyuncu Oktay Kaynarca'nın da yer aldığı Adanalı (2008-2010) dizisinde rol almaya başladı. 2010 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Gizem Memiç'in ardından ikinci oldu ve Türkiye'yi Miss Universe yarışmasında temsil etmeye hak kazandı. Ardından Lale Devri (2010-2013) ve Medcezir (2013-2015) dizilerinin başrolünde yer alarak popüleritesini arttırdı. Ejderhanı Nasıl Eğitirsin filminde seslendirme yapan Sarıkaya Behzat Ç. Ankara Yanıyor filminde de rol aldı.
Dizi ve sinema filmlerinde oynamasının yanı sıra Sarıkaya, reklam filmlerinde de yer aldı ve bazı önemli markalarında reklam yüzü oldu. 2014 yılında GQ Türkiye tarafından yılın kadını seçildi. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.