Salı akşamlarına damgasını vuran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonu hangi tarihte?

ATV ekranlarının başarılı yapımı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 6. yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Yaz günlerinde yeni sezon tarihinin belli olup olmadığı merak ediliyor. Aksiyon dolu bölümleriyle yayınlandığı güne damga vuran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 165. sezon finali bölümüyle Nisan ayının son günlerinde ekranlara kısa süreliğine veda etmişti.

Giriş Tarihi 03 Ağustos 2020, 09:29 Güncelleme 09 Ağustos 2020, 14:57
Salı akşamlarına damgasını vuran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonu hangi tarihte?

İÇİNDEKİLER

Aksiyon dolu bölümleriyle yayınlandığı güne damga vuran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 165. sezon finali bölümüyle Nisan ayının son günlerinde ekranlara kısa süreliğine veda etmişti. Peki, EDHO 6. sezon ne zaman başlayacak? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. bölümde (Sezon Finali) yaşananlar ve sezon finali fragmanı haberimizde! İşte son dakika haberi ve detaylar takvim.com.tr'de

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Bizim dostumuz yok!"

Hızır, dostlarının ihanetiyle masadan gönderilirken, Feyyaz, en başından beri ince ince işlediği hain planlarının neticesine ulaşmıştır.

FEYYAZ'IN HAİN PLANLARI

Sırada, masanın hakimiyetini tamamen ele almak için önce Hızır ve Alparslan'ı öldürmek ardından da tüm masa üyelerini bitirmek vardır.

KASAPLAR'DAN ÇAKIRBEYLİLER'E SUİKAST PLANI

Yapılan plan doğrultusunda Kasaplar, Çakırbeyliler için düzenlenen suikastın başarılı geçtiği haberini verecek, bu haberi bekleyen Feyyaz ise kalıcı bir barış yapmak bahanesiyle bir araya topladığı masa üyelerinin işini bitirecektir. Nitekim işler bu kez planladığı gibi gitmez.

İLYAS VE BEHZAT KARŞI KARŞIYA

Dostu tarafından ihanete uğradığını düşünen İlyas'ın Behzat'a karşı tavrı sert ve nettir. Artık hiçbir dostu kalmadığını düşünüp üzülürken; Ömür'ün de yaşanacakları önceden bildiğini öğrendiğinde, kimseye güvenmemesi gerektiğini bir kere daha anlayacaktır.

FAÇALI VE ÇAKIRBEYLİ AİLELERİ NE YAPACAK?

Nihayetinde Façalı ve Çakırbeyli aileleri arasında bir taraf seçmek zorunda kalacak tek kişi yalnızca Ömür olmayacaktır. Tipi ve Haşmet'in, kardeşim dediği Hızır'a ihanet etmelerine razı gelemeyecek olan Emine de restini çekip evinden ayrılır.

HAŞMET'İN BEHZAT'I DA KAYBETMESİ AN MESELESİ

Hem kardeşinin hem de eşinin sırtını döndüğü Haşmet'in Behzat'ı da kaybetmesi an meselesidir. Bu ayrılıklara en çok üzülecek olan kişi ise tek amacı sevdiklerini bir arada tutmak olan Hızır olacaktır.

ALİ SÜRMELİ KADROYA KATILDI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın (EDHO) oyuncu kadrosuna son bölümlerde usta oyuncu Ali Sürmeli katıldı.

Sürmeli, canlandırdığı 'Doğan Baba' tiplemesiyle dikkatleri üzerine çekti. Sürmeli, Eşkıya'dan önce 'Kurtlar Vadisi Pusu'da Zaza Dayı karakteriyle seyirci karşısındaydı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Genel Hikaye

Türkiye'nin en güçlü ailesi olan Çakırbeyliler'in karşısında bu sefer daha zorlu bir sınav vardır: Avrupa'nın en büyüğü olmak. Bakalım güç savaşlarında kazanan taraf kim olacak, dünyayı sömüren güçler mi, onlara başkaldıran Çakırbeyliler mi?