Ebru Yaşar kocası kim? Ebru Yaşar’ın kocası ne iş yapıyor?

Güzel ve başarılı şarkıcı Ebru Yaşar sık sık gündeme gelen isimler arasında yer alıyor. Özellikle 90’lı yıllara damgasını vuran Ebru Yaşar kocası kim? Sorgulaması gündemde sıkça sorgulanan bilgiler arasında yer alıyor. 2015 yılında sevdiği adamla hayatını birleştiren Ebru Yaşar’ın bu evliliğinden ikiz çocukları var. Peki Ebru Yaşar’ın kocası ne iş yapıyor?

Giriş Tarihi 02 Ağustos 2020, 14:06 Güncelleme 02 Ağustos 2020, 14:06
Ebru Yaşar kocası kim? Ebru Yaşar’ın kocası ne iş yapıyor?

İÇİNDEKİLER

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar magazin gündeminde rastladığımız isimler arasında yer alıyor. Özellikle evliliğine ve kocasına dair bilgilerin çok fazla araştırıldığı Ebru Yaşar kocası kim? Ebru Yaşar'ın kocasının nereli olduğu, ne iş yaptığı gibi detaylar da merak edilenler arasında yer alıyor. İşte tüm bilgiler…

EBRU YAŞAR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Ağrı kökenli memur bir ailenin çocuğu olarak 8 Ağustos 1977'de Ankara'da doğdu. Liseyi bitirdikten sonra İstanbul'a geldi ve müzik hayatına başladı. İTÜ Türk Sanat Müziği Bölümü'nden mezun oldu.
1995 yılının Mayıs ayında Ebru Yaşar Bu Sahilde adlı ilk albümünü Burhan Çaçan'ın şirketinden piyasaya çıkardı. 1999 yılının Şubat ayında İbrahim Tatlıses'in yardımıyla Ebru Yaşar "Seni Anan Benim İçin Doğurmuş" adlı şarkısını piyasaya sürdü. Bu şarkı Türkiye genelinde büyük bir etki yarattı ve sanatçı kendini Türk müzik piyasasında ispatladı.
2003 senesinin Mayıs ayında Yaşar "Aşkımız Buraya Kadar" adlı albümünü çıkardı ve bu albümünden "Aşkımız Buraya Kadar", Yeminim Var" ve "O Değil" gibi birçok hit şarkıya imza attı. 2006 senesinin Haziran ayında Yaşar "Yeşillenirim" adlı albümünü piyasaya sürdü. Bu albüm Ebru Yaşar'ın en çok satan albümlerinden biri oldu.

2008 tarihinde sanatcı İsmail YK ile düet yaptığı "Seni Seviyorum" adlı şarkıyı piyasaya çıkarmıştır.
2011 Ebru Yaşar yeni albümü "Delidir" ile müzik dünyasına dönüş yaptı.
2013 yılının Nisan ayında "Sanat-ı Ebru" adlı albümünü piyasaya çıkartmıştır. Aralık 2014 ise sadece dijital platformlarda çıkan "Cumartesi" isimli single çalışmasını yayımlamıştır. 17 Mayıs 2017'de yeni albümü "Haddinden Fazla" çıkartmıştır.
Ebru Yaşar 2015 yılında Necat Gülseven ile evlenmiştir.

EBRU YAŞAR'IN EŞİ NECAT GÜLSEVEN KİMDİR, NERELİ?

Ünlü İş Adamı Gülseven Turizm Otelcilik İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve kurucusudur. Aslen Diyarbakır Bismil'lidir.
26 Haziran 2015 tarihinde ünlü şarkıcı Ebru Yaşar ile Marmaris Bozburun'da evlenmiştir. Bu evliliğinden 14 Şubat 2017 yılında ikiz çocukları olmuştur. Çocuklarının isimleri Hasan Poyraz ve Ebru Su'dur.