Sen Çal Kapımı 5. bölüm fragmanı neden yok? Sen Çal Kapımı final mi yapıyor?

Gündemde sıkça araştırılan sorular arasında Sen Çal Kapımı 5. bölüm fragmanı neden yok? Yer alıyor. Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bursin’in rol aldığı Sen Çal Kapımı 5. bölümü heyecanla beklense de fragmanın yayınlanmamış olması sevenlerini tedirgin etti. Peki yeni fragman neden yayınlanmadı yoksa Sen Çal Kapımı final mi yapıyor? Eda ve Serkan’ın sözleşmesini bulan Selin ne yapacak?

Giriş Tarihi 02 Ağustos 2020, 14:32 Güncelleme 02 Ağustos 2020, 14:32
Sen Çal Kapımı 5. bölüm fragmanı neden yok? Sen Çal Kapımı final mi yapıyor?

İÇİNDEKİLER

Sevilen dizi Sen Çal Kapımı 4 bölümdür yayınlansa da ilgiyle izleniyor. Kurban Bayramı'nın idrak edildiği şu günlerde yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması meraklandırdı. Sen Çal Kapımı dizisinin final yapıp yapmayacağı merak edildi. Çarşamba akşamları ekrana gelen Sen Çal Kapımı 5.bölüm fragmanının yayınlanması bekleniyor, şu an için final gibi bir durum söz konusu değil.

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eda, üst üste aldığı haberlerle strese girdi ve Serkan'ın kollarında uyuyuverdi yine. Üstelik bu sefer ciddi bir derdi var, Selin'le Ferit ev ziyaretine gelmek istiyorlar. Ancak beraber yaşanan bir ev yok ortada. Hazırlık yapmak lazım; vakit dar, yapılması gereken çok, Serkan'ınsa tüm düşündüğü iş, iş ve yine iş.
Eda'nın arkadaşları ise Serkan'ın Selin'le ilişki yaşadığına eminler. El ele göz göze yakaladılar onları. Eda evi hazırlamaya çalışırken bir taraftan da onları her şeyin yolunda olduğuna ikna etmeye çalışıyor. Eda, bütün gün misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için elinden geleni yaptıktan sonra hiç beklenmedik yerden gelen haberse artık sabrını taşırıyor. Ve işler çığırından çıkıyor.

SEN ÇAL KAPIMI KONUSU VE OYUNCULARI

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda, yurtdışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat'la karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa Eda'ya bursunu geri vermeyi teklif eder.
Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda , bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.

OYUNCULAR:

Eda Yıldız (Hande Erçel)
Serkan Bolat (Kerem Bürsin)
Aydan Bolat (Neslihan Yeldan)
Selin Atakan (Bige Önal)
Ayfer Yıldız (Evrim Doğan)
Kaan Karadağ (İsmail Ege Şaşmaz)
Engin Sezgin (Anıl İlter)
Ceren Başar (Melisa Döngel)
Ferit Şimşek (Çağrı Çıtanak)
Melek Yücel (Elçin Efecan)
Figen Yıldırım (Sitare Akbaş)
Pırıl Baytekin (Başak Gümülcinelioğlu)
Seyfi Çiçek (Alican Aytekin)
Erdem Şangay (Sarp Bozkurt)
Alptekin Bolat (Ahmet Mark Somers)
Leyla Haktan (İlkyaz Arslan)