Cemre Ebüzziya kimdir? Cemre Ebüziyya kaç yaşında, nereli?

Cemre Ebüziyya kimdir, kaç yaşında, nereli? Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Cemre Ebüzziya kimdir sorusunu magazin haberlerini araştıran vatandaşlar sorguluyor. Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu sevgilisiyle birlikte Yalıkavak’ta objektife takıldı. Arama motorlarında Cemre Ebüzziya kimdir sorusuna yanıt aranmaya başlandı.

Giriş Tarihi 25 Temmuz 2020, 18:22 Güncelleme 26 Temmuz 2020, 00:41
Cemre Ebüzziya kimdir? Cemre Ebüziyya kaç yaşında, nereli?

İÇİNDEKİLER

Cemre Ebüzziya kimdir, kaç yaşında, nereli? Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun sevgilisi Cemre Ebüzziya kimdir sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Kızı Ada'nın annesi Melis İşiten'den boşandıktan sonra adı Aslı Enver ile anılan Uraz Kaygılaroğlu, yeni sevgilisi Cemre Ebüzziya ile birlikte ilk kez görüntülendi. Peki, Cemre Ebüzziya kimdir?

CEMRE EBÜZZİYA KİMDİR?

Cemre Ebüzziya, 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Bir çok ünlü sanatçı, gazeteci ve iş adamlarının bulunduğu Ebüzziya ailesine mensuptur. 1989 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ebüzziya ailesi'nin ismi Bakırköy'de bir cadde ve Basınköy'de bir sokağa verilmiştir. Kökleri Mevlana Celaleddin ile 12. yüzyılda Horasan'a göç eden Horasanlı At Çeken Hacı Hasanoğulları'na uzanmaktadır.

İlk dizi oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde Helena karakteri ile gerçekleştiren Cemre Ebuzziya, bugüne kadar Mordkommission İstanbul, Muhteşem Yüzyıl, Ben Onu Çok Sevdim, Bulantı, Kasap Havası ve İstanbul Kırmızısı gibi yapımlarda rol almıştır.

Cemre Ebüzziya şimdilerde, yapımcı, senarist ve oyuncu ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın Karakomik Filmler adlı sinema filminde Songül karakterine hayat vermektedir. Cemre Ebüzziya, 1.63 metre boyunda ve 55 kilodur.