La Casa De Papel 5. sezon ne zaman yayınlanacak? Heyecan dorukta! La Casa De Papel fragmanı yayında mı?

Geçtiğimiz aylarda 4. sezonuyla izleyicileri tarafından heyecanla takip edilen La Casa De Papel dizisinin 5. sezonu için heyecan sürüyor. İspanyol yapımı dizinin nisan ayında yayınlanan 4. sezonunun ardından yeni sezon tarihinin açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor. Türkiye'de ve dünya genelinde geniş bir izleyici kitlesine sahip diziyle ilgili La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki, La Casa De Papel fragmanı yayında mı? İşte merak edilenler

Giriş Tarihi 24 Temmuz 2020, 15:42 Güncelleme 24 Temmuz 2020, 15:42
La Casa De Papel 5. sezon ne zaman yayınlanacak? Heyecan dorukta! La Casa De Papel fragmanı yayında mı?

İÇİNDEKİLER

Son sezonuyla izleyicilerini ekran başına kilitleyen La Casa De Papel 5. sezon tarihi merak edilmeye başlandı. Dizinin 4. sezonu 3 Nisan tarihinde tüm dünyada yayınlandı. Büyük ibr izleyici kitlesine sahip olan La Casa De Papel dizisinin yeni sezonu için heyecan devam ederken La Casa De Papel 5. sezon ne zaman yayınlanacak sorusunun yanıtı sorgulanıyor. Peki, La Casa De Papel yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

La Casa De Papel dizisinin 4. sezonu 2020 Nisan ayının ilk haftası seyirciyle buluştu. 8 bölümlük sezonun ardından 5. sezon için bekleyiş başladı. Dizinin yapımcısı Alex Pina yaptığı açıklamada, dördüncü sezonun iyi gitmesi durumunda 5. sezon çekimlerine başlanacağını bildirmişti. Yeni sezon çekimlerine başlama kararı alınsa bile, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle yeni sezonun 2021 sonu 2022 yılının ilk aylarında izleyiciyle buluşamayacağı tahminler arasında.

LA CASA DE PAPEL 4. SEZONDA NELER YAŞANDI?

1. bölüm özeti: Öfke ve üzüntü, ekip içindeki gerilimi yükseltir. Yas tutmakta olan Profesör, cüretkâr ve tehlikeli bir kaçma girişiminde bulunur.

2. bölüm özeti: Palermo, yaptıklarıyla grubu şaşırtır. Sierra, sorguladığı kişiyi bir anlaşma yapmaya zorlar. Profesör, abisinin düğününü anımsar.

3. bölüm özeti: Profesör'ün köstebeği, mesajını çadırdaki kişiye iletmeye çalışır. Denver'ın Monica ile Rio'nun dostluğu konusunda duyduğu kıskançlık daha da artar.

4. bölüm özeti: Geçmişte Berlin, Gandia'nın operasyonun başına bela olacağını tahmin eder. Sierra'nın Lizbon'u sorgulaması kişisel bir açıklamaya yol açar.

5. bölüm özeti: Denver gerçek kimliğini gizleyen birinden yardım ister. Çevrelerindeki tehlike yoğunlaşırken Nairobi ekibini motive etmeye çalışır.

6. bölüm özeti: Nairobi'nin rehin alınmasının ardından Gandia ekiple pazarlık yapar. Profesör, ekibini kurtarmak için çaresizce yeni bir plan arayışına girer.

7. bölüm özeti: Grup, içlerinden birinin uğradığı saldırının ardından sarsılr. Profesör ise revize ettiği planı ekibin yeni üyelerinin ve Palermo'nun yardımıyla uygulamaya koyar.

8. bölüm özeti: Profesör, Benjamin ve diğerleri, Lizbon'u kurtarmaya çalışır. Tokyo, öfkesi nedeniyle plana karşı duyduğu inancı yitirmek üzeredir. Sierra dizginleri eline alır.