Kuaförüm Sensin birinci kim oldu? 24 Temmuz Kuaförüm Sensin kim elendi?

Kuaförüm Sensin kim elendi? 24 Temmuz Kuaförüm Sensin birinci kim oldu? Hafta içi her gün Show TV’de ekranlara gelen yarışma programı Kuaförüm Sensin haftanın finali merak ediliyor. Programda makyaj ve saç tasarımı yapan yarışmacılar, jüriden en iyi puanı alıp haftanın birincisi olmaya çalışıyor. Her hafta bir yarışmacı veda ediyor. Peki, 24 Temmuz Kuaförüm Sensin birinci kim oldu? Kuaförüm Sensin kim elendi?

Giriş Tarihi 24 Temmuz 2020, 15:46 Güncelleme 24 Temmuz 2020, 17:21
Kuaförüm Sensin birinci kim oldu? 24 Temmuz Kuaförüm Sensin kim elendi?

İÇİNDEKİLER

24 Temmuz Kuaförüm Sensin kim elendi? Kuaförüm Sensin birinci kim oldu? Show TV'de yayınlanan yarışma programı Kuaförüm Sensin haftanın birincisi ve elenen ismi merak ediliyor. Yarışmacılar, jüriden tam puan almak için makyaj ve saç tasarımı konusundaki becerilerini sergiliyor. Peki, 24 Temmuz Kuaförüm Sensin kim elendi? Kuaförüm Sensin birinci kim oldu?

KUAFÖRÜM SENSİN KİM ELENDİ?

Kuaförüm Sensin'de bugün yapılan son saç ve makyajın ardından günün puanları belli oldu. Hazal aldığı iş teklifi nedeniyle yarışmaya veda etmek istediğini söyledi. Tayfun ve Serap yarışmaya Çiğdem ile devam etmek istediğini söyledi. Jüri üyelerinin onayıyla Tayfun ve Serap'ın ekibine geçti.

KUAFÖRÜM SENSİN BİRİNCİ KİM?

Kuaförüm Sensin 24 Temmuz Cuma günü haftanın en yüksek puanını alıp 10 bin liranın sahibi olanı takım Engin Koray Özlem oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kuaförüm Sensin'de bugünün konsepti karnaval günüydü. Karnaval için hazırlanan modeller podyuma rengarenk gösterişli giysilerle ve ilginç saç ve makyajlarla çıktılar.

Yarışmanın hırslı ismi Çiğdem özenerek hazırlandığı konseptte olumsuz yorumlar alınca podyumda sinir krizi geçirdi. Her fırsatta ekibinden dert yanan ve düşük puanlar aldığından yakınan Çiğdem podyumda saçını bozdu. Çiğdem'in tavrı Bülent Ersoy'dan da sert eleştiri aldı.