Eyvah Eyvah konusu ve oyuncuları! Eyvah Eyvah ne zaman ve nerede çekildi?

Bu akşam televizyon ekranlarına gelecek olan Eyvah Eyvah konusu ve oyuncuları oldukça merak ediliyor ve gündemde araştırılıyor. Komedi filmlerini sevenlerin mutlaka izlemesi gereken Eyvah Eyvah izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Daha önce sinemada yayınlandığında oldukça ilgi gören ve zaman zaman televizyon ekranlarına gelen Eyvah Eyvah ne zaman ve nerede çekildi? İşte başrollerinde usta oyuncuların yer aldığı film hakkında merak edilen tüm bilgiler…

Giriş Tarihi 19 Temmuz 2020, 17:17 Güncelleme 19 Temmuz 2020, 17:17
Eyvah Eyvah konusu ve oyuncuları! Eyvah Eyvah ne zaman ve nerede çekildi?

İÇİNDEKİLER

Pazar akşamını televizyonda film izleyerek geçirmek isteyenler bu akşam kanalların yayın akışlarında hangi programların yer aldığını araştırıyor. Keyifli anlar yaşamak isteyenler Eyvah Eyvah'ı ilk kez ya da yeniden izlemek isteyenler filmin konusu, oyuncuları ve nerede, ne zaman çekildiğine dair bilgileri araştırıyor. Başrollerinde Ata Demirer ve Demet Akbağ gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Eyvah Eyvah hakkındaki bilgileri derledik.

EYVAH EYVAH FİLMİ KONUSU NE?

Hüseyin, Çanakkale'nin Geyikli köyünde ninesi ve dedesiyle büyüyen bir delikanlıdır. İki büyük aşkı klarnet ve Müjgan... Müjgan ile hayatı mutlu devam ederken, hiç beklemediği bir olay onu köyünden ayırır. İstanbul'a gelen Hüseyin'e önce klarneti, sonra da şarkıcı Firuzan destek olacaktır. İstanbul'un gece klüplerinde fırtına gibi esen Firuzan'ın hayatı rengarenk ve bir o kadar da karışıktır. Hüseyin'le tanışınca hayatına hem kahkaha hem macera dahil olacaktır.

EYVAH EYVAH FİLMİ OYUNCULARI KİM?

Eyvah Eyvah filmi oyuncuları arasında Ata Demirer, Demet Akbağ, Salih Kalyon, Meray Ülgen, Bülent Şakrak, Tanju Tuncel, Hande Dane, Şehsuvar Aktaş, Bican Günalan, Özge Borak, Alican Yücesoy, Can Kahraman yer alıyor.

EYVAH EYVAH FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Komedi filmi Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli kasabasında ve aynı zamanda İstanbul'da çekildi.