Doktor Civanım konusu ve oyuncuları! Doktor Civanım ne zaman ve nerede çekildi?

Televizyon yayın akışlarını araştıranlar Doktor Civanım ile karşılaşınca film hakkında detaylı bilgileri arama motorları üzerinden sıkça sorgular oldu. İzleyicileri her yayınlandığında kahkahalara boğan Doktor Civanım konusu ve oyuncuları merak edilenler arasında yer alıyor. Başrol oyunculuğunu rahmetli usta oyuncu Kemal Sunal’ın üstlendiği Doktor Civanım ne zaman ve nerede çekildi?

Giriş Tarihi 19 Temmuz 2020, 18:22 Güncelleme 19 Temmuz 2020, 18:23
Doktor Civanım konusu ve oyuncuları! Doktor Civanım ne zaman ve nerede çekildi?

İÇİNDEKİLER

Komedi filmlerini sevenlerin keyifle izleyeceği Doktor Civanım yıllar önce yayınlandığında da şimdi de bıkmadan izlenmeye devam ediyor. Bugün televiyon ekranlarında yayınlanan Doktor Civanım hakkında merak edilen tüm bilgileri haberimizde derledik. Doktor Civanım konusu, oyuncuları, ne zaman ve nerede çekildiğinin bilgisini paylaştık.

DOKTOR CİVANIM FİLMİ KONUSU

İlk gösterim tarihi 1982 olan Doktor Civanım Nahiyenin para babalari Ihsan ve Rusen Aga'nin aralarindaki rekabet giderek düsmanliga dönüsür. Rekabet yüzünden iflasa sürüklenen ikili baris yaparak ortaklik kurarlar ve servetlerine servet katarlar. Çocuklari Sümbül ve Gafur'a da söz keserler.

Doktor Civanım, Kemal Sunal'ın başrolünde oynadığı, yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı 1982 yapımı komedi filmidir. Uğur Film ve Memduh Ün tarafından yapımcılığı üstlenen filmin senaryosunu Safa Önal ve Memduh Ün yazmıştır. Müziğini ise ünlü müzisyen Cahit Berkay hazırlamıştır.

DOKTOR CİVANIM FİLMİ OYUNCULARI

Kemal Sunal - Kemal
Ali Şen - Rusen Aga
İhsan Yüce - İhsan Ağa
Bahar Öztan - Sümbül
Ayşen Gruda - Şadiye
Yadigar Ejder - Gaffur
Sırrı Elitaş - Yaşar
Muadelet Tibet - Huriye ana
Nermin Denizci - Asiye
Ahmet Açan - Yunus amca
Osman Çağlar - Kasaba tellalı



Ahmet Turgutlu - Kasabalı
Arap Celal - Davulcu
Ali Demirel - Murat Ateş
Ali Demir - Kasabalı
Hikmet Gül - Ayşe