Yeni burç tarihleri ne oldu? 17 Temmuz ve 3 Ağustos hangi burç! Yılan burcu özellikleri

Yeni burç tarihleri ne oldu? Astroloji meraklılarını yakında ilgilendiren ve heyecanlandıran bir haber geldi. NASA burçların tarihlerinde değişiklik olduğunu açıklayınca gündeme bomba gibi düştü. Dünya’nın yörüngesel salınımı sonrası Dünya’nın pozisyonunda değişiklik yaşandığı için yıldızların konumunda da farklılıklar oldu. Peki 17 Temmuz ve 3 Ağustos hangi burç oluyor? Kimlerin tarihlerinde değişiklikler yaşandı? Yılan burcu özellikleri nelerdir, kimler bu burç oluyor?

Giriş Tarihi 16 Temmuz 2020, 14:03 Güncelleme 16 Temmuz 2020, 14:03
Yeni burç tarihleri ne oldu? 17 Temmuz ve 3 Ağustos hangi burç! Yılan burcu özellikleri

İÇİNDEKİLER

Burçlar kişisel özellikleri yakından etkiliyor. NASA'nın açıklamasına göre Dünya'nın pozisyonunda değişiklik yaşanması yıldızların da konumunu yakından etkilediği için doğrudan burçlar ve tarihlerinde de farklılıklar oluştu. Peki hangi tarihte doğanların burçları değişti? 17 Temmuz ve 3 Ağustos tarih aralığında doğanlar hangi burç oluyor? Yılan burcu özellikleri en çok merak edilenler arasında yer alıyor.

ASTROLOJİ NEDİR?

Astroloji, gezegen ve yıldızların insanların üzerindeki etkisini yorumlayan bir bilim dalıdır. İnsanoğlunun yazılı tarihinin başından beri var olan astroloji bilimlerin en eskisidir.

Astroloji kader değildir, herşey insanın kendi elindedir. Astroloji dönemleri inceler, fırsat alanlarını, şanslı zamanları, doğum haritanızda sizi kısıtlayan, zorlayan alanları, gecikmeleri gösterir. Sonuçta nasıl hareket edeceğiniz, neler yapacağınız hepsi sizin iradeniz içindedir. Gezegenlerin iyi açılar yaptığı şanslı dönemlerde, hiçbir şey yapmadan oturursanız bu fırsatları kaçırabilirsiniz. Aynı şekilde gezegenlerin zorlayıcı etkiler yaptığı dönemlerde gerekli gayret ve azmi gösterirseniz tüm zorlukları aşabilir, farkında bile olmadığınız içinizdeki gücü ortaya çıkarabilirsiniz.

YENİ BURÇ TARİHLERİ NE OLDU?

KOÇ BURCU: 18 NİSAN- 13 MAYIS

BOĞA BURCU: 13 MAYIS- 21 HAZİRAN

İKİZLER BURCU: 21 HAZİRAN- 20 TEMMUZ

YENGEÇ BURCU: 20 TEMMUZ- 10 AĞUSTOS

ASLAN BURCU: 10 AĞUSTOS- 16 EYLÜL

BAŞAK BURCU: 16 EYLÜL- 30 EKİM

TERAZİ BURCU: 30 EKİM- 23 KASIM

AKREP BURCU: 23 KASIM- 17 ARALIK

YAY BURCU: 17 ARALIK- 20 OCAK

OĞLAK BURCU: 20 OCAK- 16 ŞUBAT

KOVA BURCU: 16 ŞUBAT- 11 MART

BALIK BURCU: 11 MART-18 NİSAN

YILAN BURCU NASIL BİR BURÇ? KİMLER YILAN BURCUNA GİRDİ?

29 Kasım- 17 Aralık arasında doğanlar açıkçası artık "Yılan"

İsmini duyunca, soğuk geldiği için de kimse yılan olmak istemiyor.

YILAN BURCU ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

- Sessiz ve etkileyicidirler.

-Hiç bir hedefe direk gitmezler.

- İşlerini dolaylı yollardan hallederler.

- Yılan insanı ile anlaşmak ya da ona yaklaşmak bile yeterince zordur. ilişki kurulması oldukça zor bi karaktere sahiptir.

- Problem çözmek istemez kaçmayı tercih eder.

- İnsanları etkilemeye çalışmak en önemli işidir.

YILAN KADINI ÖZELLİKLERİ

Güvenli ortamları sever, güvene ihtiyaç duyar. Tembeldir, kendisini geliştirmek yerine hazıra konup, kendini geliştiren bir erkek arar.
Tutkulu bir kadındır.

toplumsal kurallara verdiği önem, Hırslı olmasına rağmen, çalışkan değil ve zekasını tam olarak kulllanmayı sevmez. Ama etrafında entellektüel olarak görünür. Öyle sanılması da hoşuna gider.

YILAN ERKEĞİ ÖZELLİKLERİ

Nazik ve stratejiktir.Herkese nasıl davranması gerektiğini bilir.Aşka düşkün ve yoğun bir şekilde duygusallık yaşayan bir adamdır.

Çok ilerleyemez korkaktır.Kolay güvenmez.Zenginleşmek ister ama çok istikrarlıdır.