Survivor ödülü ne kadar? 2020 Survivor birincilik ödülü kaç TL? Survivor şampiyonu ne kadar para alacak?

Survivor ödülü ne kadar? 2020 Survivor birincilik ödülü ne kadar sorusu yarışmanın takipçileri tarafından sorgulanıyor. Survivor şampiyonu ne kadar para alacak? Survivor final heyecanı Galataport'tan yapılan canlı yayınla yaşandı. Final gecesinde Cemal Can Canseven ve Barış Murat Yağcı halk oylamasına çıkarak destek bekledi. 2020 Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven oldu. SMS sıralamasına göre çok az bir farkla şampiyonluk kupasına uzanan Cemal'in ne kadar ödül aldığı merak ediliyor. Peki, Survivor ödülü ne kadar? Survivor birincilik ödülü ne kadar sorusunun yanıtı!

Giriş Tarihi 15 Temmuz 2020, 00:41 Güncelleme 15 Temmuz 2020, 02:14
Survivor ödülü ne kadar? 2020 Survivor birincilik ödülü kaç TL? Survivor şampiyonu ne kadar para alacak?

İÇİNDEKİLER

2020 Survivor şampiyonu ne kadar alacak? Survivor ödülü ne kadar? Survivor birincilik ödülü ne? Survivor'da final heyecanı başladı. Galataport'tan yapılan canlı yayında Barış Murat Yağcı ve Cemal Can Canseven halk oylamasına çıkacak. Halk oylamasında en çok oyu alan kişi Survivor 2020 şampiyonu olacak. Birinci olacak yarışmacı şampiyonluk kupasının yanı sıra büyük ödüllerin de sahibi olacak. Peki, Survivor ödülü ne kadar? Survivor şampiyonu ne kadar alacak? 2020 Survivor birincilik ödülü ne? İşte merak edilen bilgiler!

SURVİVOR ŞAMPİYONU KİM?

2020 yılında Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven oldu.

SURVİVOR BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ NE KADAR?

Survivor'da büyük ödül henüz açıklanmadı. Acun Ilıcalı'nın bu akşamki programda konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor. Bir önceki sene Survivor'da ödül 500.000 ₺ idi. Bu yılkı Survivor yarışmasında ödülün en az 500.000 ₺ olması bekleniyor. Para ödülünün yanı sıra araba ödülünün de olabileceği tahminler arasında.

SURVİVOR KİM ELENDİ? 13 TEMMUZ

13 Temmuz Survivor kim elendi sorusu yanıt buldu.Acun Ilıcalı ilk finalistin Barış olduğunu açıkladı. İkincisi finalist ise Cemal Can oldu. En az SMS alarak elenen yarışmacı olarak Yasin açıklandı. Böylece finale Barış ve Cemal Can kaldı.

FİNAL GALATAPORT'TA

13-14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen Survivor finali Galataport'ta düzenleniyor. İstanbul'da boğaz manzarasında gerçekleşen yarı final ve finale bu sezon Survivor'a katılan yarışmacılar ve yakınları eşlik ediyor.

SURVİVOR GALATAPORT SEYİRCİ GİRİŞİ VAR MI?

Acun Ilıcalı dün akşam yaptığı açıklamada Galataport'taki çekimlere izleyici alınamayacağını belirtti.

GALATAPORT NEREDE?

Galataport Karaköy'de yer alıyor. Salı Pazarı Kurvaziyer Limanı Projesi Karaköy Rıhtımı ile Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Kampüsü'ne ait bina arasındaki sahil şeridinde yer alan bir liman ve kentsel dönüşüm projesi. Proje kapsamında yeni bir kruvaziyer terminali, bekleme alanları, biletleme kontuarları, devlet otoriteleri için kullanım alanları, duty free dükkanları, teknik alanlar, otel, restoran ve diğer ticari işletmeler inşa edilmesi hedeflenmektedir.