Tarih kesinleşti! 2020 MasterChef ne zaman başlayacak? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler?

Survivor'ın finali için geri sayım devam ediyor. Survivor finalinin hemen ardından MasterChef o hafta ekranlarda olacak. Geçen yıl büyük finalde Cemre ve Alican karşı karşıya geldi ve şefler tarafından yapılan puanlama sonucunda Cemre Uyanık Masterchef 2019 şampiyonu olmuştu. Survivor'ın bitmesine günler kala "MasterChef 2020 yeni sezon ne zaman başlayacak?" sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki, MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 10 Temmuz 2020, 19:00 Güncelleme 10 Temmuz 2020, 19:00
Tarih kesinleşti! 2020 MasterChef ne zaman başlayacak? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler?

İÇİNDEKİLER

Survivor'ın finali önümüzdeki hafta yapılacak. TV 8 ekranlarında geçen yıl heyecanla izlenen MasterChef programı yeni sezonu izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Geçtiğimiz yıl ilk yarışmanın şampiyonu Cemre Uyanık olmuştu. Cemre ve Alican finalde kıyasıya mücadele yaşanmış ve şeflerden en yüksek puanı alan Cemre büyük ödülü kazanmıştı. Peki, 2020 MasterChef ne zaman başlayacak? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler?

MASTERCHEF 2020 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

MasterChef 2020 sezonu 17 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00'de ekranlarda olacak. Yeni sezon yarışmacıları programın ilk gününde açıklanacak.

YARIŞMA HAKKINDA

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna şefliği ve sunuculuğu ile yayınlanan Masterchef Türkiye yarışmasında Türkiye'nin en iyi şefi olmak için yarışan yarışmacılar Türkiye'de ve Dünya'da adını duyurmuş olan şeflerden de dersler alıyorlar. Bu yüzden bu yarışma yarışmacılar büyük şans.

MEHMET YALÇINKAYA

Mehmet Yalçınkaya Türkiye'nin önde gelen executive cheflerinden biridir. 1974 yılında Bolu'da doğan Mehmet Yalçınkaya şuanda 44 yaşındadırç Türkiye'nin şef derecelendirmesinde en üst sırasında bulunur. 12 yaşında şeflik eğitimine başlamıştır aslen Bolu'ludur. Amcasından ilk eğitimini almıştır.

Sonrasında mutfak eğitimlerini tamamlayan Mehmet Yalçınkaya ülke sınırlarında bir çok ünlü restoranta çalıştı sonrasında Fransa Almanya ve Katar'da da Gastronomi ve Mutfak Koordinatörlüğü yaptı. İstanbul Kalamış Marina Hotel Executive Chef olarak görev yapmaktadır. 2012 de düzenlenen Dünya Aşçılar Olimpiyatları Gümüş Madalya kazandı.

SOMER SİVRİOĞLU

25 Mayıs 1971 de Türkiye de doğan Somer Sivrioğlu 47 yaşındadır. Somer Sivrioğlu 25 yaşında eğitim almak için Avusturalya'ya gitmiş ve oradan ünlü bir şef olarak ülkeye dönmüştür.

Sidney'de ünlü bir Türk restoranı olan Efendy'i açmıştır. Efendy, kısa sürede Sydney'in en iyi restoranları arasına girmiştir. Avusturalya'da ve Türkiye de ünlü bir şef olmayı başarmıştır. Avusturalya'da bir çok programa katılmıştır. Somer Sivrioğlu Türkiye'de MasterChef programında jüri olarak yer alacaktır.

DANİLO ZANNA

İtalyan Şef Danilo Zanna Elin Oğlu isimli program ile dikkat çekti. 15 Nisan 1982 İtalya doğumlu olan şef Tuğçe Demirbilek ile sevgili olduktan sonra Türkiye'ye geliyor ve restoran daha sonra İtalyan İşi isminde bir program da sunmuştur.

Bir erkek çocuk sahibi olan Danilo Zanna son olarak Görümce isimi sinema filminde de yer almıştır. Yemek yaparken aksanlı Türkçesi ile yaptığı esprileriyle Türkiye'yi güldürmüş bir isimdir.