Survivor Elif kimdir? Survivor'dan elenen Elif Yıldırım Gören kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

Survivor'da bu akşam yarı finale kalacak dört yarışmacı için eleme heyecanı yaşandı. Dün Cemal Can'ın aday gösterdiği Elif Gören ilk eleme adayı olmuştu. Finale kalan isimler ise Cemal Can ve Berkan oldu. Dokunulmazlık oyunu 5-3'lük skorla Berkan kazandı ve Berkan eleme adayı olarak Cemal Can'ı gösterdi. Acun Ilıcalı adaya veda ismin Elif Yıldırım Gören olduğunu duyurdu. Peki, Survivor kimdir? Survivor'dan elenen kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? İşte hayatı...

Giriş Tarihi 10 Temmuz 2020, 00:20 Güncelleme 10 Temmuz 2020, 00:20
Survivor Elif kimdir? Survivor’dan elenen Elif Yıldırım Gören kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

İÇİNDEKİLER

TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu ve eleme heyecanı peşi sıra yaşandı. Bu akşam eleme adayları Elif Gören ve Cemal Can oldu. Adaya veda eden ismi Acun Ilıcalı ada konseyinde açıkladı. Acun Ilıcalı Survivor olma hayallerine veda eden ismin Elif olduğunu duyurdu. Peki, Survivor Elif kimdir? Survivor'dan elenen Elif Yıldırım Gören kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? İşte merak edilenler...

SURVİVOR ELİF YILDIRIM GÖREN KİMDİR?

14 Şubat 1990 yılında Bursa'nın İznik ilçesinde doğan Elif Yıldırım Gören, 400 metre engelli yarışında uzmanlaşmış kadın koşucumuzdur.

1.70 boyunda ve 55 kilo olan Elif Gören, Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro tarafından çalıştırılan ENKA Spor Kulübü üyesidir.

Elif Yıldırım Gören, 2012 Yaz Olimpiyatları'ndaki 4 × 400m bayrak yarışı etkinliğine katılan en genç milli atletizm takımı üyesi olmuştur.

SURVİVOR'DA 2. DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununun finalinde Cemal Can ve Berkan karşı karşıya geldi. Dokunulmazlığı kazanan yarışmacı finalde Cemal Can ile karşılaşan BERKAN oldu. Berkan finalde Cemal Can'ı 5-3 mağlup etti.

8 TEMMUZ SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI? İLK ELEME ADAYI...

Oyunu kazanan yarışmacı CEMAL CAN oldu. Cemal'in söylediği ilk eleme adayı ELİF oldu.

7 TEMMUZ SALI SURVİVOR'DA KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

Berkan, Sercan ve Yasin'in eleme adayı olduğu haftanın programında ada konseyi toplandı. Acun Ilıcalı adaya ve Survivor olma hayallerine veda eden ismin SERCAN olduğunu açıkladı.

7 TEMMUZ SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kırmızı ve mavi takım arasındaki son ödül oyununu kazanan takım 10'a 3'lük skorla MAVİ takım oldu.