Survivor kim elendi? Survivor eleme adayları kimlerdi? Büyük ödül hangi takımın oldu?

Survivor kim elendi? Sorusunun yanıtı dün akşamdan bu yana gündemde en çok araştırılan bilgiler arasında yer alıyor. Her hafta olduğu gibi bu Salı da bir kişi hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Bu hafta üç kez bireysel dokunulmazlık oynandı ve kazananlar adadan gitmesi yönünde birer isim söyleme hakkı kazandı. Peki Survivor eleme adayları kimlerdi? Diğer yandan çok da büyük bir ödül için oyun oynandı, peki Survivor büyük ödül hangi takımın oldu? İşte merak edilenler…

Giriş Tarihi 08 Temmuz 2020, 09:41 Güncelleme 08 Temmuz 2020, 09:41
Survivor kim elendi? Survivor eleme adayları kimlerdi? Büyük ödül hangi takımın oldu?

İÇİNDEKİLER

Survivor 2020 finali için geri sayım başladı. Altı kişi kalan yarışmacılardan üçü bu hafta eleme potasına girdi, en düşük SMS alan ise hayallerine veda etti. Peki dün akşam Survivor'dan kim elendi? Birinci olmak için canla başla mücadele eden yarışmacılardan hangisi adadan ayrıldı? Survivor büyük ödülü de oldukça dikkat çekti ve hem kırmızı hem de mavi takım bu ödül için uğraştı. Zorlu parkuru başarıyla tamamlayan bir takım Survivor büyük ödülün kazananı oldu, peki bu takım hangisi oldu?

7 TEMMUZ SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kırmızı ve mavi takım arasındaki son ödül oyununu kazanan takım 10'a 3'lük skorla MAVİ takım oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLERDİ?

İlk dokunulmazlık oyununu Sercan kazandı ve Berkan'ı aday gösterdi. Dün akşam oynanan oyunu ise Cemal Can kazanarak Sercan'ı aday olarak belirlediğini açıkladı. 3. dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı SERCAN oldu. Sercan'ın gösterdiği eleme adayı ise YASİN oldu.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor 2020 eleme heyecanı sona erdi. Berkan, Sercan ve Yasin üçlüsünden en az oyu alarak yarışmaya veda eden kişi Sercan Yıldırım oldu.

Acun Ilıcalı toplu SMS sıralaması sonuçlarına göre en az oyu alarak adaya veda eden kişi belli oldu.

3 TEMMUZ SURVİVOR İLETİŞİM OYUNU KİM KAZANDI?

3 Temmuz Survivor iletişim oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. İki takım arasındaki mücadele sona erdi. Kazanan takım 10'a 9'luk skorla MAVİ TAKIM oldu.

KIRMIZI TAKIM: 9

MAVİ TAKIM: 10

SURVİVOR KAPTANLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Parkuru en hızlı tamamlayan Cemal Can ve Berkan yeni kaptanlar oldu.

SURVİVOR YENİ TAKIMLAR NASIL OLUŞTU?

KIRMIZI TAKIM: BERKAN, BARIŞ, ELİF

MAVİ TAKIM: CEMAL, YASİN, SERCAN