Gülçin Karakaya kimdir? İbrahim Tatlıses ile Gülçin Karakaya sevgili mi?

İbrahim Tatlıses ile adın aşk iddialarına karışan Gülçin Karakaya kimdir? Geçtiğimiz günlerde magazin gündemine bomba gibi düşen bu haber İbrahim Tatlıses ile Gülçin Karakaya’nın bir programa birlikte katılması oldu. Ünlü şarkıcının “ben kadınsız yapamam” sözleri de bu iddiaları güçlendirmişti. İmparatordan konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Peki İbrahim Tatlıses ile Gülçin Karakaya sevgili mi? İşte ayrıntılar…

Giriş Tarihi 08 Temmuz 2020, 10:38 Güncelleme 08 Temmuz 2020, 10:38
Gülçin Karakaya kimdir? İbrahim Tatlıses ile Gülçin Karakaya sevgili mi?

İÇİNDEKİLER

İbrahim Tatlıses ile Gülçin Karakaya magazin gündeminden düşmeyen konulardan biri oldu. Aralarında 42 yaş bulunan ikilinin sevgili olup olmadığı hala merak edilirken İbrahim Tatlıses Youtube hesabı açtı ve Gülçin Karakaya ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki neler söyledi? Hayatına dair bilgiler çok merak edilen ve gündemde çok fazla araştırılan Gülçin Karakaya ile İbrahim Tatlıses aşk mı yaşıyor? İşte yanıtı…

GÜLÇİN KARAKAYA KİMDİR?

İbrahim Tatlıses, sevgilisi Gülçin Karakaya'yla Bodrum'daki yazlığında tatil yapıyor. Ünlü türkücünün 25 yaşında ve İzmirli olan Karakaya'yla bir buçuk yıldır ilişki yaşadığı öğrenildi. 2.sayfa programına katılan Tatlıses, program esnasında genç sevgilisine bakarak "Çok mutluyum. Ben kadınsız yapamam. Allah sahibine bağışlasın" demesi dikkatlerden kaçmadı.

Ayrıca Karakaya'nın Tatlıses'in tüm sosyal medya hesaplarını yönettiği öğrenildi.

Bodrum'da yaz aylarının tadını çıkaran Tatlıses, sevgili Gülçin Karakaya ile yaptığı romantik paylaşım sosyal medyada olay oldu. Tatlıses paylaşımına şu notu ekledi: Bodrum Akşamları… Bodrum Gümüşlük'te manzara eşliğinde koronaya meydan okuyoruz. Maskelerimizi Çıkarmıyoruz!

İBRAHİM TATLISES'TEN AÇIKLAMA GELDİ!

İlk videosunda adının birlikte anıldığı, kendisinden 42 yaş küçük yardımcısı Gülçin Karakaya'nın sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı, "Gülçin Hanım benim yardımcımdır. Twitter'ıma bakar, Instagram'ıma bakar. Gülçin Hanım'a etmedikleri laf kalmadı. Onun da bir ailesi var, laf söylenmesi hoş değil.

Bana keleş sıkıldı, hiçbir zaman 'Şu anda ne yapıyor, manevi açıdan ne durumda' demediler. Şimdi 'Gülçin kimdir?' diyorlar. Gülçin yardımcımdır. Sağ kolum çalışıyor, sol kolum çalışmıyor, Gülçin de sol kolum, var mı ötesi?" dedi.

İbrahim Tatlıses, Gülçin Karakaya ile aşk yaşadığı yönündeki haberler için "Allah akıl fikir versin" diyen eski eşi Perihan Savaş'ın bu sözleri için de "Talihsiz bir açıklama. Kullanacağı her cümlede kızımızı, torunlarını düşünmesi lazım" yorumunu yaptı.

İBRAHİM TATLISES KİMDİR?

İbrahim Tatlıses (d. 1 Ocak 1952, Şanlıurfa), ya da asıl adıyla İbrahim Tatlı, Türk şarkıcı, besteci, yapımcı, oyuncu, televizyon programcısı, iş adamı. İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır. Örneğin, bunlardan, "Tatlıses Çiğköfte" hâlâ devam etmektedir. Ayağında Kundura türküsü ile ünlenen Tatlıses, günümüze kadar otuzdan fazla albüm çıkardı, birçok filmde oyuncu ve yönetmen olarak görev aldı ve 19 yıl süren İbo Show'da sunuculuk yapmıştır. Tatlıses, Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan ile Orta Doğu'da da tanınmaktadır.[1]

Müzik, televizyon ve sinemanın yanında İbrahim Tatlıses'in gıda, turizm, inşaat, iletişim (TV kanalı, radyo istasyonu), ulaşım gibi birçok alanda yatırımı bulunmaktadır. 14 Mart 2011 tarihinde program çıkışı uğradığı silahlı saldırıdan ağır yaralı olarak kurtuldu.