Survivor Yasin kimdir kaç yaşında? Survivor Yasin Obuz nereli, ne iş yapıyor?

Survivor Yasin kimdir? Survivor 2020’de gösterdiği performansla dikkat çeken Yasin Obuz kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Survivor 2020 yarışmasında yarı final heyecanı yaşanıyor. Yarı finalde üç eleme adayından birisi olan Yasin’in kim olduğu da merak ediliyor. Elenebilecek isimlerden birisi olarak gösterilen Yasin’in yarışma öncesi hayatı da merak ediliyor. İşte, Survivor Yasin kimdir sorusunun yanıtı!

Giriş Tarihi 07 Temmuz 2020, 18:29 Güncelleme 07 Temmuz 2020, 18:29
Survivor Yasin kimdir kaç yaşında? Survivor Yasin Obuz nereli, ne iş yapıyor?

İÇİNDEKİLER

Survivor Yasin kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Yasin Obuz kimdir? Survivor 2020 yarı final heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Yarı finalde yaşanan kıran kırana mücadelelerin ardından gözler eleme adaylarına çevrildi. Üç eleme adayından birisi olan Survivor Yasin kimdir sorusuna da yanıt aranıyor. Renkli karakteriyle ada yaşamında ve yarışmalarda dikkat çeken Yasin Obuz sık sık tartışmaların odağı olmuştu.

SURVİVOR YASİN KİMDİR?

21 Kasım 1988'de Diyarbakır'da doğan ve 3 kardeşi olan Yasin Obuz, çocukluğundan bu yana spor yapıyor. İlk spor lisansı 1998'de çıkan Obuz, amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı.

Bunların yanı sıra, çocukluğunda 2 yıl jimnastik yaptı, voleybol ve basketbol da oynadı. Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde okuyan Obuz, üniversite yıllarında ise spor olarak fitness yaptı.

Üniversitede mutfağa merak saldığı için yemek yapmayı öğrenmeye başladı. Yemek yaparken mutlu olduğunu fark eden Yasin, bir dönem Rusya St. Petersburg'da yaşadı ve yaklaşık olarak 20 ülke gezdi. Gittiği ülkelerin mutfak kültürlerini, eğlence tarzlarını, yaşayış biçimlerini gözlemledi. Şimdi kendisine ait küçük bir işletmesi var.

Geçen sezon Masterchef yarışmasına katılan Yasin bu şekilde Survivor'a seçildi.