Survivor Evrim Keklik’ten Nisa Bölükbaşı ile ilgili bomba sözler! Sessizliğini bozdu!

Survivor Evrim Keklik yarışmadan elense de çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Survivor 2020’de kavgacı olarak tanınması ve herkesle tartışmasıyla dikkat çekerken dobra sözler söylemeye de devam ediyor. Elendikten sonra sessizliğini bozdu ve Survivor Evrim Keklik’ten Nisa Bölükbaşı ile ilgili bomba sözler geldi. İkisi de elenmiş olsa da hiçbir araya gelmedikleri de ortaya çıktı. Peki Survivor Evrim adada çok fazla anlaşamadığı Nisa hakkında neler söyledi?

Giriş Tarihi 06 Temmuz 2020, 10:19 Güncelleme 06 Temmuz 2020, 10:19
Survivor Evrim Keklik’ten Nisa Bölükbaşı ile ilgili bomba sözler! Sessizliğini bozdu!

İÇİNDEKİLER

TV8'in fenomen yarışması finale doğru ilerlerken elenen yarışmacılar da gündemden düşmüyor. İlk olarak Evrim elenmiş daha sonra da Nisa elenmişti. Survivor Evrim'in Twitter paylaşımları dikkat çekerken bunları Nisa için yazdığı konuşuldu. Evrim Keklik Survivor Panorama'ya katıldı ve Nisa Bölükbaşı hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bunun üzerine hayatına dair bilgiler de merak edilerek araştırılmaya başlandı. İşte arama motorlarından sıkça sorgulanan bilgiler…

"BANA YETERİ KADAR DEĞER VERMEDİLER"

"Ben Survivor'ı ada yaşantısını çok sevdim. Evet, zorlandım aç kalmak beni yordu. İnsanlarla tartıştım. Benim karakterime, fikirlerime uymayan şeyler karşısında susamam. Ben aslında komik bir insanım ama şartlar zorluyor. Survivor'a ilk kötü bir giriş yaptım. Oyunlarda çok başarılı değildim ama sonradan iyi bir performans gösterdim. Bayağı yükseldim, takımıma katkı sağladım. Bana yeteri kadar değer vermediler. Cemal Can ve Yasin'in yeri ben de ayrı. Tartıştık kavga ettik ama zor zamanlarımda da onlardan güç aldım.

"NİSA SİZLERİN GÖRMEDİĞİ HİÇBİR ŞEY YAŞAMADI"

Nisa sizlerin görmediği hiçbir şey yaşamadı. Hiçbir olayın içine girmedi, kimseyle problem yaşamadı. Çünkü onun yerine başkaları problem yaşıyordu. Cemal Can ve Yasin onu korumasaydı o dişe diş tartışsaydı benim kadar güçlü zaten kalamazdı.
Benim attığım 'parayla değil, sırayla' mesajı Nisa için değildi. Dikkatli bakıldığında benim attığım tweet elenmeden daha önceydi. Ben o zaman kimin elendiğini bilmiyordum. Genel bir mesajdı o ben nereden bilebilirim kimin eleneceğini.
Nisa ile elendikten sonra hiç karşılaşmadık. İkimizde Dominik'teyiz ama denk gelmedik. Karşılaşsak da selamlaşırız. Kanlı, bıçaklı değiliz ki... Evet, tartıştık. Birbirimizi sevmiyoruz. Yardım isterse yaparım, ben de istesem o da yapar.

"BEN ÇOK KONUŞURUM AMA KİMSENİN ARKASINDAN KONUŞMUYORDUM"

Yasin beni çok üzdü, ben de onu çok üzdüm. Birbirimizi tanıyana kadar ağır sözlerde bulunduk. Benim en kızdığım nokta bana 'dedikoducu' demesiydi. Ben çok konuşurum ama kimsenin arkasından konuşmuyordum. Yüzlerine söylüyordum. Yeri geldi Yasin'den nefret ettim ama tanıdıktan sonra 'biz yanlış başlamışız' dedim.

SURVİVOR EVRİM KİMDİR?

Survivor 2020'nin hırslı yapısıyla dikkat çeken ismi Evrim Keklik, 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlkokul 1. sınıfta Fenerbahçe Spor Kulübü'nde voleybola başlayan ve 10 yıl boyunca devam eden Keklik kendisini şu şekilde anlattı:
Fenerbahçe Spor Kulübü sonrasında Galatasaray voleybol takımına transfer oldum ve 1 yıl sonra oradan da Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımına transferim gerçekleşti. Omzumda oluşan sakatlıktan dolayı tedavilerim uzun sürdü ve voleybola ara vermek zorunda kaldım bu sırada Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitimime devam ettim. Üniversite de 4 yıl yüzdüm ve 3. kademe yüzme antrenörü olarak mezun oldum. Üniversite eğitimim 7 yıl sürdü. İstanbul'a ailemin yanına 2017 yılında geri döndüm ve sualtı hokeyi ne başladım 1 yıldır bu spor ile ilgilenmekteyim ve bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğüne de devam ediyorum.

SURVİVOR NİSA KİMDİR?

2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da doğdu. Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başladı.
6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı, aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı.
8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka'da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı.
Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.
2018'de mimarlık okumaya başlayan Bölükbaşı, bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor. İnternette yer alan bilgilere göre Nisa'nın boyu 1.70'tir.