Betül Böçkün kimdir, kaç yaşında? Doya Doya Moda Betül’ün çocuğu neden öldü?

Gündemde çok fazla araştırılan Betül Böçkün kimdir, kaç yaşında? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Doya Doya Moda yarışmasının en dikkat çeken yarışmacılardan biri olan Betül hem stili hem de dobra konuşmalarıyla ön plana çıkıyor. Aldığı puanlar ve boynuna taktığı altın kolye ödülleriyle de gündemde yer alıyor. Hayat hikayesini anlattığında ise stüdyoda herkes gözyaşlarına boğulmuştu. Peki Doya Doya Moda Betül’ün çocuğu neden öldü?

Giriş Tarihi 03 Temmuz 2020, 13:31 Güncelleme 03 Temmuz 2020, 13:31
Betül Böçkün kimdir, kaç yaşında? Doya Doya Moda Betül’ün çocuğu neden öldü?

İÇİNDEKİLER

Doya Doya Moda bugün final bölümüyle ekranlara geldi. TV8'in sevilen yarışmasında finale kalan isimlerden biri de Betül Böçkün oldu. Stiliyle çok beğenilmesinin yanı sıra hayatıyla da dikkat çeken yarışmacının hayatı gündemde sıkça araştırılan bilgiler arasında yer alıyor. Özellikle 3 yaşındaki oğlunu kaybettiğini açıklamasının ardından Doya Doya Moda Betül'ün çocuğu neden öldü? Sorgulamaları arama motorları üzerinden yapılmaya başlandı. Peki bugün birinci olan isim Betül Böçkün mü olacak?

DOYA DOYA MODA BÜYÜK ÖDÜLÜ NEDİR?

Finale Betül, Su, Hanzade ve Sündüz kaldı. Doya Doya Moda 3 Temmuz Cuma günü yapılacak finalde en yüksek puanı alan 3 kişi şanslı olacak. Doya Doya Moda birinciye 50 bin nakit para ödülü, ikinciye 25 bin değerinde altın kolye, üçüncüye ise 10 bin TL değerinde cep telefonu verecek.



DOYA DOYA MODA BETÜL KİMDİR?

Ocak ayında Doya Doya Moda yarışmasına dahil olan Betül Böçkün'ün hayatına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Kuaförlük yapan ve 24 yaşında olduğunu söyleyen Betil Böçkün, aslen Bingöllü olduğunu belirtmişti.
Doya Doya Moda'nın sempatik ismi Betül Böçkün, haftalar sonra ölen oğlu ve konuşmadığı ailesiyle ilgili ilk kez konuşmuştu. Anne ve babası ayrı olan Betül Böçkün, annesiyle görüşmediklerini ve neredeyse hiç görmediklerini dile getirdi. Betül Böçkün, 3 yaşındaki çocuğunun da vefat ettiğini dile getirirken o anlarda tüm stüdyo uzun süre gözyaşı döktü.

Annesiyle babasının yollarını ayırması sonrası annesinden haber alamadıklarını söyleyen Betül Böçkün, kendilerine halalarının baktığını ifade etti.
2 kardeş olduklarını ve bir erkek kardeşi olduğunu söyleyen Doya Doya Moda yarışmacısı Betül Böçkün, annesiyle babasının ayrılması sonrası 17 yaşındayken annesine bilinmeyen numaralar üzerinden ulaşıp görüştüğünü ifade etti.

İŞTE DOYA DOYA MODA BETÜL BÖÇKÜN'ÜN HAYAT HİKAYESİNİ ANLATTIĞI O ANLAR