Doya Doya Moda Emel kaç yaşında? Emel Başkan Yemin dizisinde mi oynadı?

Finalden bir gün önce Doya Doya Moda’ya veda eden isim Emel Başkan oldu ve herkes gözyaşlarına boğuldu. Yarışmanın başından beri burada olan fakat finali göremeyen Doya Doya Moda Emel kaç yaşında? Sürekli eleme potasına girmesiyle dikkat çeken yarışmacı aynı zamanda çocuğu olmadığını söyleyerek gözyaşlarına boğulmuştu. Kemal Doğulu ise tüp bebek tedavisini üstleneceklerini açıklamıştı. Daha önce oyunculuk da yapan Emel Başkan Yemin dizisinde mi oynadı?

Giriş Tarihi 02 Temmuz 2020, 16:29 Güncelleme 02 Temmuz 2020, 16:29
Doya Doya Moda Emel kaç yaşında? Emel Başkan Yemin dizisinde mi oynadı?

İÇİNDEKİLER

Emel Başkan Doya Doya Moda yarışmasından elendi ve hayatına dair bilgiler gündem konusu oldu. Uzun süredir yarışmada olan ve finale az bir zaman kala elenen Emel Başkan daha önce dizilerde de rol almıştı. Gözyaşlarının sel olduğu program da Doya Doya Moda Emel hem yarışmacı arkadaşlarıyla hem de jüri üyeleriyle vedalaştı ve herkes duygusal anlar yaşadı. İşte toplamda 93 puanla en düşük puanı alan Doya Doya Moda Emel hakkında merak edilenler…

DOYA DOYA MODA EMEL BAŞKAN KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacılarından biri olarak tanınan Emel Başkan, 1989 doğumlu ve evli. Annesi mücevher tasarımcısı, babası film çevirmeni olan yarışmacı, aslen Konyalı. Babasını birkaç yıl önce kaybeden Emel Başkan, yarışmada ailesiyle ilgili konuşurken duygusal anlar yaşıyor. Yarışmanın bir diğer yarışmacısı Su Baher gibi oyunculuk deneyimi bulunan Emel Başkan, Kanal7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde oynadı.
Emel Başkan, geçtiğimiz günlerde diplomalarından ve sertifikalarından bahsetmiş ancak jüriye ispat edememesi tartışmalara neden olmuştu. Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otelcilik ve Eskişehir Üniversitesi Kamu Yönetimi'nden mezun olduğunu ve adalet bölümünde okuduğunu ifade eden Emel Başkan ayrıca, uzlaştırmacı, profesyonel emlakcı, özel silahlı güvenlik diploması, dikkat eğitim seminerleri sertifikası gibi belgelerinin olduğunu belirtmişti.



Doya Doya Moda Emel'in eşi hakkında bilgiler

Katıldığı bir programda eşiyle görücü usulüyle tanıştığını anlatan Emel Başkan, yaklaşık 6 yıldır evli. Emel Başkan'ın eşi büyük bir firmanın depo sevkiyatında çalışıyor.