2 Temmuz Survivor kaptanlık oyunu kim kazandı? Kaptan kimler oldu? Survivor yeni takımlar nasıl oluştu?

Heyecan dolu gelişmelerin peş peşe yaşandığı Survivor'da yarışmacılar bu akşam ilk olarak bireysel olarak kaptanlık oyunu için karşı karşıya geldi. Kırmızı ve mavi takım son kez baştan oluşacak ve yarışmacılar bu şekilde yarışmaya devam edecek. BU kapsamda programı ekranları başında takip edemeyen izleyiciler Survivor kaptanlık oyunu kim kazandı sorusuna yanıt arıyor. Peki, yeni kaptanlar kimler oldu? 2 Temmuz Survivor yeni takımlar nasıl oluştu? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Giriş Tarihi 02 Temmuz 2020, 21:48 Güncelleme 02 Temmuz 2020, 22:09
2 Temmuz Survivor kaptanlık oyunu kim kazandı? Kaptan kimler oldu? Survivor yeni takımlar nasıl oluştu?

İÇİNDEKİLER

2 Temmuz Survivor kaptanlık oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı merak ediliyor. TV 8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor'da bu akşam yarışmacılar kaptanlık oyunu için karşı karşıya geldi. Programda yarışmacılar son kez kırmızı ve mavi takım olarak ikiye ayrılacak. Yarışmayı ekranları başında takip edemeyenler ise yeni takımların nasıl oluştuğunu merak ediyor. Peki, Survivor yeni takımlar nasıl oluştu? İşte merak edilenler...

SURVİVOR KAPTANLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor kaptanlık oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Parkuru en hızlı tamamlayan Cemal Can ve Berkan yeni kaptanlar oldu.

SURVİVOR YENİ TAKIMLAR NASIL OLUŞTU?

KIRMIZI TAKIM: BERKAN, BARIŞ, ELİF

MAVİ TAKIM: CEMAL, YASİN, SERCAN

30 HAZİRAN SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

Acun Ilıcalı bu hafta adaya veda eden ismin NİSA olduğunu duyurdu.

30 HAZİRAN SURVİVOR İLETİŞİM OYUNU KİM KAZANDI?

30 Haziran Survivor iletişim oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Kazanan takım 10'a 5'lik skorla mavi takım oldu.

KIRMIZI TAKIM: 5

MAVİ TAKIM: 10

SURVİVOR 3. DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor 3. dokunulmazlığı kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Son iki oyunu kazanan SERCAN YILDIRIM üçüncü oyunu da kazandı.

SURVİVOR ÜÇÜNCÜ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor üçüncü eleme adayı Sercan'ın aday gösterdiği BARIŞ oldu.

SURVİVOR 1. ve 2. DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Yarışmacılar bireysel olarak oyunu kazanmak için mücadele etti. Kazanan isim ise SERCAN YILDIRIM oldu. Sercan eleme adayı olarak BERKAN'ı gösterdi.

İkinci dokunulmazlık oyununu da Sercan kazandı ve eleme adayı olarak NİSA'yı gösterdi.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Mavi takım mücadeleyi 10'a 3'lük bir skorla kazanan takım oldu.

MAVİ TAKIM: 10

KIRMIZI TAKIM: 3

SURVİVOR'DA ERZAK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da erzak oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Kırmızı ve mavi takım arasındaki mücadele sona erdi. Kazanan takım 10'a 9'luk skorla kırmızı takım oldu.

KIRMIZI TAKIM: 10

MAVİ TAKIM: 9