Survivor yeni bölüm neden yok? TV 8 yayın akışı! Survivor yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

TV 8 ekranlarında heyecanla takip edilen Survivor bu akşam ekranlarda izleyici karşısına çıkmadı. Programın sıkı takipçileri bu kapsamda Survivor yeni bölüm neden yok sorusuna yanıt arıyor. Aynı zamanda Nisa'nın elenmesinin ardından hüzünlü dakikaların yaşandığı programın yeni bölüm tarihi merak konusu oldu. Peki, Survivor yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte 1 Temmuz TV 8 yayın akışı

Giriş Tarihi 01 Temmuz 2020, 20:25 Güncelleme 01 Temmuz 2020, 20:31
Survivor yeni bölüm neden yok? TV 8 yayın akışı! Survivor yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

İÇİNDEKİLER

Heyecan dolu gelişmelerin peşi sıra yaşandığı Survivor'da dün akşam iletişim oyunu ve eleme heyecanı vardı. Yarışma programının bu akşam ekranlarda yer almaması akıllara Survivor yeni bölüm neden yok sorusunu getirdi. İzleyiciler özellikle bu saatlerde "Survivor yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?" sorusuna yanıt arıyor. İşte merak edilenler...

SURVİVOR YENİ BÖLÜM NEDEN YOK? YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Bu akşam Doğduğun Ev Kaderindir dizisi sezon finali bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Bu nedenle Survivor bu akşam yayınlanmadı. Survivor'ın yeni bölümü yarın akşam izleyici karşısında olacak.

30 HAZİRAN SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

Survivor'da bu hafta adaya veda eden isim belli oldu. Acun Ilıcalı bu hafta adaya veda eden ismin NİSA olduğunu duyurdu.

30 HAZİRAN SURVİVOR İLETİŞİM OYUNU KİM KAZANDI?

30 Haziran Survivor iletişim oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Kazanan takım 10'a 5'lik skorla mavi takım oldu.

KIRMIZI TAKIM: 5

MAVİ TAKIM: 10

SURVİVOR 3. DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor 3. dokunulmazlığı kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Son iki oyunu kazanan SERCAN YILDIRIM üçüncü oyunu da kazandı.

SURVİVOR ÜÇÜNCÜ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor üçüncü eleme adayı Sercan'ın aday gösterdiği BARIŞ oldu.

SURVİVOR 1. ve 2. DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Yarışmacılar bireysel olarak oyunu kazanmak için mücadele etti. Kazanan isim ise SERCAN YILDIRIM oldu. Sercan eleme adayı olarak BERKAN'ı gösterdi.

İkinci dokunulmazlık oyununu da Sercan kazandı ve eleme adayı olarak NİSA'yı gösterdi.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Mavi takım mücadeleyi 10'a 3'lük bir skorla kazanan takım oldu.

MAVİ TAKIM: 10

KIRMIZI TAKIM: 3

SURVİVOR'DA ERZAK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da erzak oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Kırmızı ve mavi takım arasındaki mücadele sona erdi. Kazanan takım 10'a 9'luk skorla kırmızı takım oldu.

KIRMIZI TAKIM: 10

MAVİ TAKIM: 9

SURVİVOR'DA ARABAYI KİM KAZANDI?

Araba oyununda finale kalan isimler Berkan ve Elif oldu. Yarışmacılar arasındaki kıyasıya mücadele sona erdi. Kazanan isim 3-2'lik skorla ELİF oldu.