Lale Onuk kaç yaşında, kimdir? Survivor Berkan'ın sevgilisi aslen nereli?

Survivor’da dün çok önemli olan iletişim ödülü için yarışıldı. Kazanan mavi takım olunca Berkan sevgilisi Lale Onuk ile görüştü. Bu gelişme üzerine Lale Onuk kaç yaşında, kimdir? Sorularının yanıtları araştırılmaya başlandı. Tüm iletişim oyunlarında gündeme gelen Lale Onuk’un hayatına dair bilgiler merak konusu oluyor. Peki Survivor Berkan'ın sevgilisi aslen nereli?

Giriş Tarihi 01 Temmuz 2020, 09:58 Güncelleme 01 Temmuz 2020, 09:58
Lale Onuk kaç yaşında, kimdir? Survivor Berkan’ın sevgilisi aslen nereli?

İÇİNDEKİLER

Güzelliği ile dikkat çeken Lale Onuk hakkındaki bilgiler özellikle Berkan'ın iletişim ödüllerinde gündem oluyor. Dün akşam yine ikili telefonda görüşme fırsatı buldu ve romantik anlar yaşandı. Survivor Berkan'ın sevgilisi Lale Onuk'un kaç yaşında olduğu, mesleği gibi sıkça araştırılan detayları haberimizde bulabilirsiniz. Dün potadan elenmeden kurtulan Berkan, sevgilisi Lale Onuk ile konuşmanın gücünü de alarak Survivor yarışına devam ediyor.

LALE ONUK KİMDİR?

Lale Zuzanna Onuk İstanbul doğumludur. Varşova Sosyal Bilimler ve psikoloji üniversitesi Psikoloji bölümü 2. sınıf öğrencisiyken Miss Turkey 2018'de 19. Numarada yarışmıştır. 1,80 boyunda olan Lale Onuk 22 yaşında. Survivor Berkan'ın sevgilisi Lale Onuk, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekerken, Instagram'da şu sıralar 153 bin takipçisi bulunuyor.



SURVİVOR BERKAN KARABULUT KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Berkan Karabulut, 23 Eylül 1994 yılında İstanbul'da doğdu. Yugoslav bir ailenin üçüncü çocuğu olarak dünyaya gelen Berkan Karabulut, sık sık okul değiştirmiş ve bunun nedeninin her sene en iyi basketbol takımı neredeyse oraya yönelmesi olduğunu ifade ediyor.
7 yaşında futbola başlayan Berkan, sonrasında da birçok spor dalıyla ilgilendi. İstanbul'un en iyi takımlarında basketbol oynadı. 2 sene A takım seviyesinde profesyonel olarak oynandıktan sonra üniversiteye girip 2013 yılında fitness eğitmenliğine başladı. 1,5 sene Bellevue Residance'da eğitmenlik yaptıktan sonra bir tanıdığıyla ortak olarak Kuruçeşme'de spor stüdyosu açtı. 25 Aralık 2015'te ise kendi spor salonunu açtı. 4 seneyi aşkın süredir Dublex Bahçeli bir stüdyo çalıştırıyor.

LALE ONUK INSTAGRAM HESABI