Ufuk Bayraktar ifşa mesajları olay oldu! Ufk Bayraktar eşi kimdir? Ufuk Bayraktar kimdir, kaç yaşında?

Ufuk Bayraktar kimdir? Ufuk Bayraktar eşi Merve Bayraktar kimdir? Ufuk Bayraktar eşi kimdir? Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar'ın ifşa mesajları sosyal medya gündemine oturdu. Oyuncunun eşi Merve Bayraktar sosyal medya hesabından Ufuk Bayraktar'ın başka bir kadınla yaptığını iddia ettiği mesajlaşmaları paylaştı. Bu gelişmenin ardından Ufuk Bayraktar kimdir sorusu arama motorlarında sorgulanıyor.

Giriş Tarihi 30 Haziran 2020, 12:23 Güncelleme 30 Haziran 2020, 12:23
Ufuk Bayraktar ifşa mesajları olay oldu! Ufk Bayraktar eşi kimdir? Ufuk Bayraktar kimdir, kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Ufuk Bayraktar kimdir? Ufuk Bayraktar eşi kimdir? Ufuk Bayraktar eşi Merve Bayraktar'ın sosyal medyada paylaştığı mesajlar magazin gündemine oturdu. Ufuk Bayraktar ifşa mesajları sosyal medyada trend oldu. Sinema filmleri ve televizyon dizilerinden hatırlanacak ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar'ın eşi Merve Bayraktar, eşinin kendisini aldattığını öne sürerek özel mesajları paylaştı.

UFUK BAYRAKTAR KİMDİR?

Ufuk Bayraktar, 12 Eylül 1981 tarihinde dünyaya geldi. Liseyi Gürsoy Koleji'nde okuduktan sonra üniversiteye gitmeme kararı aldı ve babası Cevahir Bayraktar'ın Cihangir'de işlettiği Firuzağa Kahvesi'nde çalışmaya başladı.

Burada Zeki Demirkubuz tarafından keşfedildi ve yönetmenin "Bekleme Odası" ile "Kader" adlı filmlerinde rol aldı. Daha sonra Nuri Bilge Ceylan'ın "İklimler", Semih Kaplanoğlu'nun "Yumurta", Cemal Şan'ın "Ali'nin Sekiz Günü" ve Feo Aladağ'ın "Ayrılık" adlı filmlerinde rol aldı.

Ufuk Bayraktar asıl çıkışını ise atv'de yayınlanan Ezel dizisiyle yaptı. Usta oyuncu Tuncel Kurtiz'in oynadığı "Ramiz Dayı" karakterinin gençliğini canlandıran Ufuk Bayraktar, performansıyla adından söz ettirdi.

Dönem projelerinde yer alan Ufuk Bayraktar, Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin' de Dağıtsanlı karakterine hayat verdi.

Ufuk Bayraktar, 2019'da, 11 yıl önce karıştığı bir kavgada babasına ait ruhsatsız silahı üzerinde bulundurduğu için yargılandığı davadan hapis cezası almıştı.

Zeki Demirkubuz'un Kader filmiyle 'En İyi Erkek Oyuncu Ödülü' alan oyuncu, gişe rekortmeni Dağ filmiyle de adından söz ettirmişti.

MERVE BAYRAKTAR KİMDİR?

Merve Bayraktar hakkında pek fazla bir bilgi bulunmuyor. Merve Bayraktar eşinin sosyal medya hesabına girerek şu paylaşımlarda bulunmuştu.