Lezzet Düşkünleri final mi yaptı? TV8 yayın akışında Lezzet Düşkünleri neden yok?

TV8 sabah kuşağında haftanın 6 günü yayınlanan Lezzet Düşkünleri final mi yaptı? Bu sabah izlemek isteyenler göremedi ve yayın akışında da programı bulamayınca acaba bitti mi sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı. 2’li takımlar halinde yarışan 10 yarışmacıdan haftanın birincisi 10 bin TL alırken en düşük puanı alan eleniyordu. Peki daha önce yayın saati değişen program bitti mi? Formatı ve yarışmacılarıyla oldukça dikkat çeken TV8 yayın akışında Lezzet Düşkünleri neden yok?

Giriş Tarihi 29 Haziran 2020, 11:07 Güncelleme 29 Haziran 2020, 11:07
Lezzet Düşkünleri final mi yaptı? TV8 yayın akışında Lezzet Düşkünleri neden yok?

İÇİNDEKİLER

Ünlü şef Gabriele Sponza'nın sunuculuğu ile TV8 ekranlarında her sabah izleyicilerle buluşan Lezzet Düşkünleri bugün neden yok? En son 27 Haziran Cumartesi günü haftanın finaliyle ekrana gelen Lezzet Düşkünleri sabah 10:00'da ekrana gelecekken yerine "Doğduğun Ev Kaderindir" dizisinin tekrar bölümü yayınlanıyor. Hafta boyunca TV8 yayın akışından da kaldırılan Lezzet Düşkünleri bitti mi? Sorusunun yanıtı merak edilerek araştırılmaya başlandı.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ FİNAL Mİ YAPTI?

Lezzet Düşkünleri 29 Haziran-3 Temmuz arasındaki yakın akışında yer almıyor. İlk olarak saat 16.00'da yayınlanan Lezzet Düşkünleri bir süredir sabah 10.00'da izleyicilerle buluşuyordu. Peki, Lezzet Düşkünleri bitti mi, neden yok?

Lezzet Düşkünleri'nin yayın günlerinde ve saatinde değişikliğe gidildi. TV8'in haftalık programına göre, Lezzet Düşkünleri 4 Temmuz Cumartesi günü sabah 08.00'de yayınlanacak.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ HANGİ TAKIM BİRİNCİ OLDU, KİM ELENDİ? (27 HAZİRAN)

Yarışmanın haftanın finalinde kazanan ve 10 bin liralık ödülün sahibi olan takım Gökhan Şef ile yardımcısı Burhan oldu. Böylece haftanın finalinde kazanan takım Gökhan şef ile yardımcısı Burhan olarak şef Gabriele Sponza tarafından açıklandı.

Finalde elemeye kalan Selen Şef ve yardımcısı Gizem ile Berna Şef ve yardımcısı Gizem rakipleri tarafından puanlandı. Elenmesi yönünde rakipleri tarafından 5 puan alarak yarışmaya veda eden, elenen Selen Şef ve yardımcısı Gizem oldu.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ NASIL OY VERİLİR?

Lezzet Düşkünleri oy verme işlemi için TV8 "https://lezzetduskunleri.tv8.com.tr/" internet sitesine girip istediğiniz takımı destekleyebilirsiniz.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ YARIŞMACILARI KİMLER?

Boğaçhan Tuzcu/Taylan Satmaz
24 yaşında İstanbul'da yaşayan Boğaçhan Tuzcu profesyonel şef. Ekranlara aşina olan Boğaçhan Tuzcu, daha önce Kısmetse Olur programında yarışmıştı.
24 yaşındaki Marmaris'te yaşayan profesyonel şef olan partneri Taylan Satmaz ile yan yana geldiklerinde çok eğlenip aynı zamanda eğlendirdiklerini düşünüyor. Uzun yıllara dayanan arkadaşlıklarını Lezzet Düşkünleri'ne taşıdı.

Gökhan Sarı/Burhan Selvi (ELENDİ)
37 yaşındaki Gökhan Sarı, profesyonel şef olmadan önce gayrimenkul işinde çalışmaktaydı. Mesleği aşçılık olan partneri Burhan Selvi ile TV8'in yeni yarışmasında başarı kovalayacak.

Tuğba Okul/Berna Okul
Tuğba Okul, kardeşi Berna ile birlikte Bebek'te bir cafe işletiyor. Daha önce Antalya'da emlak işi yapan Tuğba Okul, 1 yıl Los Angeles'te yaşadı. Kafe işletmeciliği için İstanbul'a yerleşen Tuğba Okul, sosyal sorumluluk projeleri yürütüyor.

Cemile Şef ile eltisi Arzu
Cemile hanım yarışmaya Hatay ilinden katılıyor. Aslen Muş'lu olan yarışmacı 1975 yılında Muş ilimizde dünyaya gelmiştir. Eşi Erzurum'lu olan yarışmacı Eşi ile birlikte bayan giyimi üzerine mağaza işletmeciliği yapmaktadır. Arzu Boğuşkan 1979 yılında Niğde ilinde dünyaya gelmiştir. Küçük bir butiği olan yarışmacı Niğde ilinde ikamet ediyor. Cemile hanımın eltisi olan Arzu hanım ona yardımcı olarak yarışmada yer alan isim oldu. Niğde ili Bor ilçesinde ikamet eden Arzu hanım bu hafta yarışmaya dahil olan bir diğer yarışmacı oldu.

Aras Şef ile Fatoş Şef (YENİ YARIŞMACILAR)