Survivor Berkan kimdir, kaç yaşında? Survivor eleme adayı olan Berkan Karabulut nereli?

TV8’in sevilen yarışması Survivor 2020’de en dikkat çeken yarışmacılardan biri Berkan Karabulut oluyor. Dün akşamki bireysel dokunulmazlığı kazanan Sercan, eleme adayı olarak Berkan’ın ismini verdi. Bu gelişme üzerine izleyiciler Survivor Berkan kimdir, kaç yaşında? Sorularının yanıtlarını gündemde çok fazla araştırmaya başladı. Yakın zamanda oynanan araba ödülünü de kılpayı Elif’e kaptıran, bu hafta Survivor eleme adayı olan Berkan Karabulut nereli?

Giriş Tarihi 28 Haziran 2020, 10:06 Güncelleme 28 Haziran 2020, 10:06
Survivor Berkan kimdir, kaç yaşında? Survivor eleme adayı olan Berkan Karabulut nereli?

İÇİNDEKİLER

Survivor Berkan yarışmadaki en başarılı isimler arasında yer alıyor. Parkurdaki hızı ile dikkat çeken yarışmacı dobra konuşmalarıyla da ön plana çıkıyor. Şu an mavi takımda yarışan Berkan Karabulut eleme adayı olarak gösterilince hayatına dair bilgiler de merak edilerek arama motorlarında sıkça sorgulanmaya başlandı. İletişim oyunlarında sevgilisi Lale Onuk ile görüştüğünde de gündem olan Survivor Berkan'ın yaşamı hakkındaki bilgileri derledik.

SURVİVOR BERKAN KARABULUT KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Berkan Karabulut, 23 Eylül 1994 yılında İstanbul'da doğdu. Yugoslav bir ailenin üçüncü çocuğu olarak dünyaya gelen Berkan Karabulut, sık sık okul değiştirmiş ve bunun nedeninin her sene en iyi basketbol takımı neredeyse oraya yönelmesi olduğunu ifade ediyor.
7 yaşında futbola başlayan Berkan, sonrasında da birçok spor dalıyla ilgilendi. İstanbul'un en iyi takımlarında basketbol oynadı. 2 sene A takım seviyesinde profesyonel olarak oynandıktan sonra üniversiteye girip 2013 yılında fitness eğitmenliğine başladı. 1,5 sene Bellevue Residance'da eğitmenlik yaptıktan sonra bir tanıdığıyla ortak olarak Kuruçeşme'de spor stüdyosu açtı. 25 Aralık 2015'te ise kendi spor salonunu açtı. 4 seneyi aşkın süredir Dublex Bahçeli bir stüdyo çalıştırıyor.

SURVİVOR BERKAN'IN SEVGİLİSİ LALE ONUK KİMDİR?

Survivor'da yarışmaya Gönüllüler takımında devam eden Berkan'ın sevgilisi Lale Zuzanna Onuk İstanbul'da doğdu. Varşova Sosyal Bilimler ve Psikoloji üniversitesi Psikoloji bölümü 2. sınıf öğrencisiyken Miss Turkey 2018'de 19. Numarada yarıştı. 1,80 boyunda olan Onuk şu anda 22 yaşında...



SURVİVOR'DA ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da araba oyununda finale Berkan ve Elif kaldı. Elif, Berkan'ı 3-2 yenerek ödülün sahibi oldu.

Elif, Survivor'ın başlarında oynanan ödül oyununda Mert Öcal ile birlikte aynı aracı kazanmıştı. Bu, Elif'in Survivor'dan kazandığı ikinci araba oldu.

SURVİVOR'DA HANGİ ARABA MODELİ VERİLDİ?

Survivor'da dün akşam oynanan oyunun ödülü Skoda Karoq oldu.