Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? İlk eleme adayı kim? 27 Haziran Survivor dokunulmazlığı...

Ekranların heyecanla takip edilen yarışma programı Survivor'da bu akşam yarışmacılar bireysel olarak dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Dokunulmazlığı kazanan isim geçen hafta olduğu gibi bir eleme adayı söyleyecek. Bu kapsamda programı ekranları başında takip edemeyen izleyiciler Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusuna yanıt arıyor. Peki, ilk eleme adayı kim oldu? 27 Haziran Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 27 Haziran 2020, 22:24 Güncelleme 28 Haziran 2020, 00:20
Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? İlk eleme adayı kim? 27 Haziran Survivor dokunulmazlığı...

İÇİNDEKİLER

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı programın sıkı takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı. Heyecan dolu gelişmelerin peşi sıra yaşandığı Survivor'da bu akşam iki takım arasında kıran kırana geçen bir dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Peki, 27 Haziran Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? İlk eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Yarışmacılar bireysel olarak oyunu kazanmak için mücadele etti. Kazanan isim ise SERCAN YILDIRIM oldu. Sercan eleme adayı olarak BERKAN'ı gösterdi.

SURVİVOR BİL BAKALIM OYUNU KİM KAZANDI?

Bil Bakalım oyununu Sercan, Elif ve Yasin'in yer aldığı kırmızı takım kazandı.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Mavi takım mücadeleyi 10'a 3'lük bir skorla kazanan takım oldu.

MAVİ TAKIM: 10

KIRMIZI TAKIM: 3

SURVİVOR'DA ERZAK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da erzak oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Kırmızı ve mavi takım arasındaki mücadele sona erdi. Kazanan takım 10'a 9'luk skorla kırmızı takım oldu.

KIRMIZI TAKIM: 10

MAVİ TAKIM: 9

SURVİVOR'DA ARABAYI KİM KAZANDI?

Survivor'da araba ödülünü kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Finale kalan isimler Berkan ve Elif oldu. Yarışmacılar arasındaki kıyasıya mücadele sona erdi. Kazanan isim 3-2'lik skorla ELİF oldu.

SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ, ADADAN KİM GİTTİ?

Survivor'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Ada konseyi toplandı ve Acun Ilıcalı bu hafta adaya veda eden ismin EVRİM olduğunu duyurdu.