Survivor Evrim kimdir? Eleme adayı olan Survivor Evrim Keklik kaç yaşında, nereli?

TV8’in fenomen yarışması Survivor 2020 heyecanla takip ediliyor. Finale doğru yaklaşırken Eleme adayı olan Survivor Evrim Keklik kaç yaşında, nereli? Sorgulamaları gündemde sıkça sorgulanmaya başladı. Dobra konuşmaları, kendine olan güveni ve diğer yarışmacılarla olan tartışmalarıyla sık sık gündeme gelen Evrim Keklik’in bu akşam adaya veda edip etmeyeceği merak konusu oldu. Sercan ve Nisa’nın da kendisiyle birlikte eleme potasına girmesine sevinen Survivor Evrim kimdir? Ada konseyinde Sercan ve Nisa gerilimine çok gülen ve genellikle “hayırlısı olsun” diyerek yorum yapmayan yarışmacının hayatına dair bilgileri derledik.

Giriş Tarihi 23 Haziran 2020, 18:09 Güncelleme 23 Haziran 2020, 18:09
Survivor Evrim kimdir? Eleme adayı olan Survivor Evrim Keklik kaç yaşında, nereli?

İÇİNDEKİLER

Survivor Evrim Keklik her gün gündeme geliyor ve internet üzerinden gerçek yaşamına dair bilgiler araştırılıyor. Bu akşam eleme potasına girse de gitmekten korkmayan Evrim'in ismini kim vermişti? Ayrı günlerde oynanan ve bireysel dokunulmazlığı kazanan üç kişi Survivor'dan gitmesi yönünde üç isim söyledi, peki bu isimler hangileri oldu. Survivor Evrim Keklik yarışmadaki hayallerine veda edecek isim mi olacak? Acun Ilıcalı'nın ada konseyinde neler söyleyecek şimdiden merak ediliyor.

SURVİVOR EVRİM KEKLİK KİMDİR?

Survivıor 2020'nin hırslı yapısıyla dikkat çeken ismi Evrim Keklik, 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlkokul 1. sınıfta Fenerbahçe Spor Kulübü'nde voleybola başlayan ve 10 yıl boyunca devam eden Keklik kendisini şu şekilde anlattı:
Fenerbahçe Spor Kulübü sonrasında Galatasaray voleybol takımına transfer oldum ve 1 yıl sonra oradan da Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımına transferim gerçekleşti. Omzumda oluşan sakatlıktan dolayı tedavilerim uzun sürdü ve voleybola ara vermek zorunda kaldım bu sırada Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitimime devam ettim. Üniversite de 4 yıl yüzdüm ve 3. kademe yüzme antrenörü olarak mezun oldum. Üniversite eğitimim 7 yıl sürdü. İstanbul'a ailemin yanına 2017 yılında geri döndüm ve sualtı hokeyi ne başladım 1 yıldır bu spor ile ilgilenmekteyim ve bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğüne de devam ediyorum.



SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da üçünüz dokunulmazlık oyununda finale kalan isimler Cemal Can ve Nisa oldu. İkili arasındaki mücadele sona erdi ve kazanan isim CEMAL CAN oldu. Cemal Can'ın açıkladığı SERCAN, üçüncü eleme adayı olarak belirlendi.

SURVİVOR'DA DİĞER ELEME ADAYLARI KİMLERDİ?

Bu akşam ekranlara gelen yeni bölümde yarışmacılar bireysel olarak dokunulmazlık için mücadele etti. Geçtiğimiz gün yapılan dokunulmazlık oyununu Cemal Can kazanmış ve eleme adayı olarak Evrim Keklik'i göstermişti. Bu akşamki 2. dokunulmazlık oyununu ise Sercan Yıldırım kazandı. Sercan, konseyde eleme adayı olarak Nisa'nın adını söyledi. Böylece Evrim ve Nisa eleme adayları olarak belirlenmiş oldu.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. İki takım arasındaki kıyasıya sona erdi. Kazanan takım 10'a 9'luk skorla KIRMIZI TAKIM oldu.
KIRMIZI TAKIM: 10
MAVİ TAKIM: 9