Betül Böçkün kimdir? Doya Doya Moda Betül kaç yaşında, oğlu neden öldü?

Doya Doya Moda Betül Böçkün kimdir? Sorgulaması gündemde sıkça yapılıyor. Özellikle yarışmanın yayınlandığı saatlerde daha fazla yapılıyor. Finale az bir zaman yarışmacılar birinci olmak için birbiriyleriyle savaş veriyor ve 42 beden üstü en iyi stili taşımak istiyor. Jüri üyeliğini Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Gülşah Saraçoğlu’nun yaptığı Doya Doya Moda hafta içi her gün izleyicilerle buluşuyor. Hayat hikayesiyle oldukça dikkat çeken Doya Doya Moda Betül kaç yaşında, oğlu neden öldü?

Giriş Tarihi 23 Haziran 2020, 16:05 Güncelleme 23 Haziran 2020, 16:05
Betül Böçkün kimdir? Doya Doya Moda Betül kaç yaşında, oğlu neden öldü?

İÇİNDEKİLER

Doya Doya Moda her gün merakla takip ediliyor. yarışmacıların hayatları da sık sık araştırılıyor. En dikkat çeken yarışmacılardan biri ise Betül Böçkün oluyor. Doya Doya Moda Betül başarılı stili ile ön plana çıkıyor ve jüri üyelerinden güzel yorumlar alıyor. Zaman zaman Su ile tartışmasıyla da izlenen Doya Doya Moda Betül en çok hayat hikayesiyle gündem olmuş ve herkesi gözyaşlarına boğmuştu. İşte yarışmacı hakkında merak edilenler…

DOYA DOYA MODA BETÜL BÖÇKÜN KİMDİR?

Ocak ayında Doya Doya Moda yarışmasına dahil olan Betül Böçkün'ün hayatına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Kuaförlük yapan ve 24 yaşında olduğunu söyleyen Betil Böçkün, aslen Bingöllü olduğunu belirtmişti.
Doya Doya Moda'nın sempatik ismi Betül Böçkün, haftalar sonra ölen oğlu ve konuşmadığı ailesiyle ilgili ilk kez konuşmuştu. Anne ve babası ayrı olan Betül Böçkün, annesiyle görüşmediklerini ve neredeyse hiç görmediklerini dile getirdi. Betül Böçkün, 3 yaşındaki çocuğunun da vefat ettiğini dile getirirken o anlarda tüm stüdyo uzun süre gözyaşı döktü.

Annesiyle babasının yollarını ayırması sonrası annesinden haber alamadıklarını söyleyen Betül Böçkün, kendilerine halalarının baktığını ifade etti.
2 kardeş olduklarını ve bir erkek kardeşi olduğunu söyleyen Doya Doya Moda yarışmacısı Betül Böçkün, annesiyle babasının ayrılması sonrası 17 yaşındayken annesine bilinmeyen numaralar üzerinden ulaşıp görüştüğünü ifade etti.