Survivor Yasin kimdir, kaç yaşında? Oyunda sinir krizi geçiren Survivor Yasin Obuz nereli?

Survivor’da dünkü ödül oyununa Survivor Yasin damga vurdu. Ödülü kaybetmesinden sonra sinirlerine hakim olamayan yarışmacıyı arkadaşları da sakinleştiremedi. İzleyiciler ise oyunda sinir krizi geçiren Survivor Yasin Obuz nereli? Sorgulamalarını arama motorları üzerinden sıkça yapmaya başladı. Ardahan’ın kurduğu kırmızı takımda mücadele eden Survivor Yasin kimdir, kaç yaşında? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

Giriş Tarihi 16 Haziran 2020, 17:12 Güncelleme 16 Haziran 2020, 17:16
Survivor Yasin kimdir, kaç yaşında? Oyunda sinir krizi geçiren Survivor Yasin Obuz nereli?

İÇİNDEKİLER

Survivor 2020 yarışmacılarından en dikkat çekenleri arasında Yasin Obuz bulunuyor. Hemen hemen tüm yarışmacılarla tartışan Survivor Yasin, Acun Ilıcalı tarafından çok kez ikaz aldı. Finale doğru yaklaşırken sinirlerin de gerildiği yarışmada Survivor Yasin sakatlanan beline rağmen oyunu almaya çalıştı, başarılı olamayınca ise sinirlerine hakim olamadı. İşte yarışmacının hayatına dair bilgiler…

SURVİVOR YASİN KİMDİR?

21 Kasım 1988'de Diyarbakır'da doğan ve 3 kardeşi olan Yasin Obuz, çocukluğundan bu yana spor yapıyor.
İlk spor lisansı 1998'de çıkan Obuz, amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı. Bunların yanı sıra,çocukluğunda 2 yıl jimnastik yaptı, voleybol ve basketbol da oynadı. Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde okuyan Obuz, üniversite yıllarında ise spor olarak fitness yaptı. Üniversitede mutfağa merak saldığı için yemek yapmayı öğrenmeye başladı. Yemek yaparken mutlu olduğunu fark eden Yasin, bir dönem Rusya St. Petersburg'da yaşadı ve yaklaşık olarak 20 ülke gezdi. Gittiği ülkelerin mutfak kültürlerini, eğlence tarzlarını, yaşayış biçimlerini gözlemledi. Şimdi kendisine ait küçük bir işletmesi var.

Geçen sezon Masterchef yarışmasına katılan Yasin bu şekilde Survivor'a seçildi.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kırmızı ve mavi takım ödül oyununu kazanmak için mücadele etti. İki takım arasındaki mücadele sona erdi. Kazanan takım 10'a 6'lık skorla kırmızı takım oldu.

KIRMIZI TAKIM: 10

MAVİ TAKIM: 6

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da cumartesi ve pazar akşamı gerçekleştirilen ödül oyunlarını mavi takım kazandı. Böylece salı günü adaya veda eden isim mavi takımdan olacak. Elif sembol finalini kazanan isim olduğu için adaya veda etmeyecek. Böylece şu anlık adaylar Sercan, Yasin, Evrim ve Ardahan oldu. Mavi takımdan SMS birincisi olan isim elenmeyecek. Elenen isim SMS birincisi olmayan diğer üç kişi arasından en düşük oyu alan isim olacak.

SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor'da kırmızı takımdan eleme adayı olarak Berkan ve Yunus Emre çıktı. Mavi takımdan ise eleme adayları Yasin ve Evrim oldu. Programın sıkı takipçileri ise hangi yarışmacının adaya veda ettiğini öğrenmek istiyor. Acun Ilıcalı elenen ismin YUNUS EMRE olduğunu açıkladı.