Survivor erzak oyunu kim kazandı? 11 Haziran Survivor erzak ödülünü hangi takım kazandı?

Survivor'da bu akşam yeni iki takım arasında erzak oyunu heyecanı yaşandı. Ekranların sevilen yarışma programı Survivor'da dün akşam kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. Survivor'da kaptanlık mücadelesinde mavi takım için Yasin ve Ardahan kalarak mücadele etti ve ilk kaptan 5-4'lük skorla Ardahan oldu. İkinci kaptan ise Evrim'i 5-4 mağlup ederek Cemal Can oldu. Bu akşam yeni takımlar ilk kez karşı karşıya gelerek erzak oyunu için mücadele etti. Peki, Survivor erzak oyunu kim kazandı? 11 Haziran Survivor erzak ödülünü hangi takım kazandı?

Giriş Tarihi 11 Haziran 2020, 22:42 Güncelleme 11 Haziran 2020, 23:08
Survivor erzak oyunu kim kazandı? 11 Haziran Survivor erzak ödülünü hangi takım kazandı?

İÇİNDEKİLER

Survivor erzak oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı yarışma programının sıkı takipçileri tarafından araştırılıyor. Dün akşam kırmızı ve mavi takımın yarışmacıları bireysel olarak kaptan olmak için yarıştı. Kıran kırana geçen mücadele sonucunda mavi takımdan Ardahan ve Cemal Can takım kaptanları oldu. Survivor'da bu akşam yeni takımlar arasında erzak oyunu mücadelesi yaşandı. Peki, Survivor erzak oyunu kim kazandı? 11 Haziran Survivor erzak ödülünü hangi takım kazandı?

SURVİVOR'DA ERZAK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor erzak oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı henüz belli olmadı. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları arasındaki kıyasıya mücadele sürüyor. Kazanan takım belli olduğunda haberimizde yer alacaktır.

KIRMIZI TAKIM: 10

MAVİ TAKIM: 4

SURVİVOR YENİ TAKIMLAR KİMLERDEN OLUŞTU?

Bireysel mücadelede Cemal Can'ı yenen isim Ardahan ilk yarışmacıyı seçme hakkı kazandı. Ayrıca sembol finalini Elif kazandığı için direk Ardahan'ın takımına dahil oldu. Ardahan mavi takımı seçerek Elif'in ardından Sercan'ı takımında istedi. Cemal Can ise bu hamleye karşı Berkan'ı seçti. Ardahan bunun üzerine Yasin'i seçti ancak ortalık bir anda karıştı. Nisa'nın Sercan'ın olduğu takıma gelmek istememesi ve Cemal Can'ın Barış demesi bir süreliğine karışıklığa neden oldu. Ardından Cemal Can Nisa diyerek ikinci tercihini yapmış oldu. Takımlar şu şekilde oluştu;

KIRMIZI TAKIM: CEMAL CAN, BERKAN, NİSA VE BARIŞ

MAVİ TAKIM: ARDAHAN, ELİF, SERCAN, YASİN VE EVRİM

SURVİVOR KİM ELENDİ, ADADAN KİM GİTTİ?

Survivor'da bu akşam ada konseyi toplandı. Survivor'da kırmızı takımdan eleme adayı olarak Berkan ve Yunus Emre çıktı. Mavi takımdan ise eleme adayları Yasin ve Evrim oldu. Programın sıkı takipçileri ise hangi yarışmacının adaya veda ettiğini öğrenmek istiyor. Acun Ilıcalı elenen ismin YUNUS EMRE olduğunu açıkladı.

SURVİVOR SMS SIRALAMASI NASIL ŞEKİLLENDİ?

MAVİ TAKIM: Takımın en çok oy alan ismi CEMAL CAN oldu. İkinci en çok oy alan isim ise NİSA olarak açıklandı.

KIRMIZI TAKIM: Takımın en çok oy alan ismi BARIŞ oldu. İkinci en çok oy alan isim ise SERCAN olarak açıklandı.

SURVİVOR'DA BU AKŞAM İLETİŞİM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele sona erdi. Kazanan takım 10'a 6'lık skorla MAVİ TAKIM oldu.

KIRMIZI TAKIM: 6

MAVİ TAKIM: 10

8 HAZİRAN SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Bugün Survivor'da ödül oyunununda kazanan takım belli oldu. Performansıyla dikkat çeken KIRMIZI TAKIM mücadeleyi 10'a 2'lik dikkat çeken bir skorla kazanan takım oldu.

SURVİVOR'DA SEMBOL FİNALİNİ KİM KAZANDI?

Kıran kırana geçen sembol finali mücadelesinde finale kırmızı takımdan Berkan ve Elif kaldı. İkili arasında kıran kırana geçen mücadeleyi kazanan isim Elif Yıldırım Gören oldu.