Survivor Sercan kimdir, kaç yaşında? Survivor Sercan Yıldırım ne iş yapıyor?

Survivor Sercan Yıldırım kimdir? Survivor Sercan kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Survivor adasında ilk olarak Ünlüler ve Gönüllüler arasında başlayan rekabet iyice kızıştı. Yarışmacılar adada kalmak için oyunlardaki en iyi performanslarını ortaya koyuyor. Oyunlarda sergilediği performansla dikkat çeken isimlerden birisi de Sercan Yıldırım oldu. Hem kondisyonu hem de başarısıyla birçok oyunda galip gelen Sercan Yıldırım’ın kim olduğu merak ediliyor. Peki, Survivor Sercan kimdir? İşte yanıtı!

Giriş Tarihi 09 Haziran 2020, 18:20 Güncelleme 09 Haziran 2020, 18:20
Survivor Sercan kimdir, kaç yaşında? Survivor Sercan Yıldırım ne iş yapıyor?

İÇİNDEKİLER

Survivor Sercan kimdir? Survivor Sercan Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli sorusuna programı izleyenler yanıt arıyor. Survivor yarışmasında heyecan tüm hızıyla sürüyor. Yarışmacılar performanslarıyla dikkat çektiği kadar özel hayatlarıyla da dikkat çekiyor. Rekabetçi performansı kondisyonu ve Nisa'ya olan aşkıyla sık sık gündeme gelen Sercan'ın kim olduğu da merak ediliyor. İşte, Survivor Sercan Yıldırım hakkında merak edilen bilgiler…

SURVIVOR SERCAN YILDIRIM KİMDİR?

5 Nisan 1990 tarihinde Bursa'da dünyaya gelen ve 7 yaşında Bursaspor altyapısında futbola adım atan Yıldırım, 2006 yılı Temmuz ayında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası'nda 'En değerli oyuncu' seçilerek dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

2008-2009 yılında kariyer patlaması yaşayan Sercan Yıldırım, Bursaspor'da bir de şampiyonluk yaşamasıyla birlikte 2011 yılında Galatasaray'a transfer olmuş, sonrasında Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor formaları giymiştir.

8 HAZİRAN SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Bugün Survivor'da ödül oyunununda kazanan takım belli oldu. Performansıyla dikkat çeken KIRMIZI TAKIM mücadeleyi 10'a 2'lik dikkat çeken bir skorla kazanan takım oldu.

1 PESO KAÇ TL? 60 BİN PESO KAÇ TL EDER?

1 Dominik pesosu 0,12 TL'ye eşittir. 60 bin Dominik Pesosu ise 7 bin 95 TL'ye denk gelmektedir.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da mavi ve kırmızı takım yarışmacıları tek tek eleme için birer isim yazdılar. Kendi isminin yazılmasını isteyen BARIŞ ve CEMAL CAN 4 oyla iki takımın ilk eleme adayları oldu.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

İki takım arasında kıyasıya mücadele sona erdi. Kazanan takım 10'a 8 skorla KIRMIZI TAKIM oldu.

SURVİVOR'DA SEMBOL FİNALİNİ KİM KAZANDI?

Kıran kırana geçen sembol finali mücadelesinde finale kırmızı takımdan Berkan ve Elif kaldı. İkili arasında kıran kırana geçen mücadeleyi kazanan isim Elif Yıldırım Gören oldu.

SURVİVOR'DA ANLAT BAKALIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da Anlat Bakalım oyununu hangi takım kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Kazanan takım 4'e 2'lik skorla kırmızı takım olarak açıklandı.

KIRMIZI TAKIM: 4

MAVİ TAKIM: 2

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kıran mücadele sona erdi ve kazanan takım 10'a 5 KIRMIZI TAKIM oldu.

KIRMIZI TAKIM: 10

MAVİ TAKIM: 5