Seren Serengil'e kötü haber! Özbekistan uyruklu hizmetlisini darbedip ormana attığı iddia edilmişti...

Seren Serengil ve menajeri Mustafa Tohma'nın Özbekistan uyruklu hizmetliyi darbedip ormana bıraktığı iddiası magazin gündeminde günlerce konuşulmuştu.Gulnoza Mamatova Serengil ve menajeri hakkında şikayetçi olurken olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme ünlü sunucunun eski hizmetlisine 3 ay süreyle tehdit, hakaret, aşağılama veya küçük düşürücü söz ve davranışlarda bulunulmamasına karar verdi.

Giriş Tarihi 09 Haziran 2020, 13:23 Güncelleme 09 Haziran 2020, 13:40
Seren Serengil’e kötü haber! Özbekistan uyruklu hizmetlisini darbedip ormana attığı iddia edilmişti...

İÇİNDEKİLER

Seren Serengil ve Özbekistan uyruklu hizmetlisi hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Özbekistanlı ev hizmetlisinde COVİD-19 virüsü çıkınca döverek ormana bıraktığı öne sürülen ünlü sunucu Seren Serengil'e kötü haber geldi. Geçtiğimiz haftalarda İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran Gulnoza Mamatova'nın avukatı Ali Çezik, Seren Serengil'in 28 Mart 2020 tarihinde koronavirüs olduğu gerekçesi ile müvekkiline saldırdığını, saçından tutarak yere yatırdığını öne süren Avukat Çezik, müvekkilinin bahçeye kaçarak polisi aradığını belirtmişti. Serengil'in erkek arkadaşı Mustafa Tohma'nın da peşinden giderek telefonu elinden alıp onu tekrar içeriye soktuğunu ve Serengil'in müvekkilini tekrar darp ettiğini savunmuştu. Serengil'in müvekkiline hakaret ettiğini, eşyalarını parçaladığını savunan Avukat Çezik, müvekkilinin Serengil ve Tohma tarafından arabaya bindirilerek Beykoz Ormanı'na bırakıldığını, müvekkilinin oradan bir saat yürüdükten sonra otobüse binebildiğini iddia etmişti.

KORUMA TALEP ETTİ

Serengil hakkında başlatılan soruşturma kapsamında basında yer alan iddiaları yalanlamış ve kendisine kumpas kurulduğunu ifade etmişti. Serengil'in bu açıklamaları sonrası Beykoz Aile Mahkemesi'ne başvuran avukat Ali Çezik, Serengil'e karşı koruma kararı talep etti.

MAHKEMEDEN 3 AYLIK KORUMA

Mahkeme Çezik'in başvurusu ardından Seren Serengil'in Gulnoza Mamatova'ya karşı tehdit, hakaret, aşağılama veya küçük düşürücü söz ve davranışlarda bulunulmamasına, evine ve iş yerine yaklaşılmamasına cep telefonuyla da rahatsız edilmemesine karar verdi. Mahkeme, kararın 3 ay süreyle uygulanmasına hükmetti.

DİLEK YAMAN/ SABAH