Survivor Yasin kimdir, kaç yaşında? Survivor Yasin Obuz boyu kaç, evli mi?

TV8’in heyecanla izlenen yarışması Survivor 2020 hız kesmeden devam ediyor. Yeni bölüme az bir zaman kala dikkat çeken yarışmacılar arasında yer alan Survivor Yasin kimdir, kaç yaşında? Sorularının yanıtları merak edilerek araştırılmaya başlandı. Akşamki parkurda kırmızı takımdaki Sercan ile tartışan Survivor Yasin arasında neler yaşanacak. Son zamanlarda sık sık birbirine giren ikili bu kez tatlıya bağlayabilecek mi? İşte Survivor Yasin Obuz boyu kaç, evli mi?

Giriş Tarihi 07 Haziran 2020, 17:47 Güncelleme 07 Haziran 2020, 17:47
Survivor Yasin kimdir, kaç yaşında? Survivor Yasin Obuz boyu kaç, evli mi?

İÇİNDEKİLER

Masterchef ile hafızalara kazınan Survivor Yasin Obuz şimdi ise Survivor 2020'deki performansı ve diğer yarışmacılarla olan polemikleriyle gündeme geliyor. Mavi takımda yarışan Survivor Yasin kimdir? Sorusu arama motorları üzerinden sıkça sorgulanıyor. Bu akşamki dokunulmazlık oyununda sinirler iyice geriliyor ve Survivor Yasin ile Sercan arasında tartışma çıkıyor. İşte yaşanacaklar…

SURVİVOR YASİN KİMDİR?

21 Kasım 1988'de Diyarbakır'da doğan ve 3 kardeşi olan Yasin Obuz, çocukluğundan bu yana spor yapıyor.
İlk spor lisansı 1998'de çıkan Obuz, amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı. Bunların yanı sıra,çocukluğunda 2 yıl jimnastik yaptı, voleybol ve basketbol da oynadı. Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde okuyan Obuz, üniversite yıllarında ise spor olarak fitness yaptı.
Üniversitede mutfağa merak saldığı için yemek yapmayı öğrenmeye başladı. Yemek yaparken mutlu olduğunu fark eden Yasin, bir dönem Rusya St. Petersburg'da yaşadı ve yaklaşık olarak 20 ülke gezdi. Gittiği ülkelerin mutfak kültürlerini, eğlence tarzlarını, yaşayış biçimlerini gözlemledi. Şimdi kendisine ait küçük bir işletmesi var.
Geçen sezon Masterchef yarışmasına katılan Yasin bu şekilde Survivor'a seçildi.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı henüz oldu. İki takım arasında kıyasıya mücadele sona erdi. Kazanan takım 10'a 8 skorla KIRMIZI TAKIM oldu.
KIRMIZI TAKIM: 10
MAVİ TAKIM: 8

SURVİVOR İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da mavi takım yarışmacıları tek tek eleme için birer isim yazdılar. Kendi isminin yazılmasını isteyen CEMAL CAN 4 oyla mavi takımın ilk eleme adayı oldu.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI