Survivor Anlat Bakalım kim kazandı? 4 Haziran Survivor Anlat Bakalım oyunu hangi takım kazandı?

Survivor'da dünden itibaren yeni bir dönem başladı ve takımlar 'kırmızı ve beyaz' takım olarak ikiye ayrıldı. Takım kaptanlığı oyununu kazanan Cemal Can ve Sercan yeni takımlarını seçti. Bu akşam ödül oyununda iki takım ilk kez karşı karşıya geldi. Mücadelenin kazanan takımı 10'a 5 skorla kırmızı takım oldu. Ardından iki takım Anlat Bakalım oyununda kozlarını paylaştı. Karşılaşmayı ekranları başından takip edemeyenler Survivor Anlat Bakalım kim kazandı sorusuna yanıt arıyor. Peki, 4 Haziran Survivor Anlat Bakalım oyunu hangi takım kazandı?

Giriş Tarihi 04 Haziran 2020, 23:19 Güncelleme 04 Haziran 2020, 23:49
Survivor Anlat Bakalım kim kazandı? 4 Haziran Survivor Anlat Bakalım oyunu hangi takım kazandı?

İÇİNDEKİLER

TV 8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor'da dün akşam takımlar beşer yarışmacı halinde kırmızı ve mavi takım olarak ikiye ayrıldı. Sercan'ın kaptanı olduğu kırmızı takım ve Cemal Can'ın kaptanı olduğu mavi takım bugün ilk defa ödül oyununda karşı karşıya geldi. Ödül oyununu kırmızı takım kazandı ve ardından Anlat Bakalım oyununda takımlar arkadaşlarına kelimelerini anlatmaya çalıştı. Peki, Survivor Anlat Bakalım kim kazandı? 4 Haziran Survivor Anlat Bakalım oyunu hangi takım kazandı? İşte merak edilenler...

SURVİVOR'DA ANLAT BAKALIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da Anlat Bakalım oyununu hangi takım kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Kazanan takım 4'e 2'lik skorla kırmızı takım olarak açıklandı.

KIRMIZI TAKIM: 4

MAVİ TAKIM: 2

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kıran mücadele sona erdi ve kazanan takım 10'a 5 KIRMIZI TAKIM oldu.

KIRMIZI TAKIM: 10

MAVİ TAKIM: 5

SURVİVOR'DA KIRMIZI VE MAVİ TAKIM YARIŞMACILARI KİMLER OLDU?

KIRMIZI TAKIM: SERCAN, ELİF, BERKAN, YUNUS EMRE VE BARIŞ

MAVİ TAKIM: CEMAL CAN, NİSA, YASİN, ARDAHAN VE EVRİM

SURVİVOR'DA YENİ TAKIMLAR NASIL OLACAK?

Acun Ilıcalı eleme öncesinde Ada konseyinde yeni takımlar hakkında "Survivor yarından itibaren haftalık takımlarla oynanacak. Bunun sistemini bir kez daha anlatıyorum. On yarışmacı bireysel olarak parkurda performans sergileyecek. Daha sonra en iyi dereceyi yapan dört yarışmacı, birinci ve dördüncü, ikinci ve üçüncü olarak eşleşecek. İki kaptan ortaya çıkacak. En son iki kaptan tek teke oynayacak ve kazanan seçme hakkına sahip olacak. Birinci seçme hakkı çok önemli biliyorsunuz. Bunada iki kaptanın arasındaki oyun karar verecek. Kaptanlık oyunundan sonra yarın akşam bir konsey olacak ve o konseyde iki kaptan yeni takımlarını seçecek." ifadelerini kullandı.

SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

Survivor'da bilindiği üzere Gönüllüler takımından Sercan, Elif, Yunus Emre ve Aycan eleme adayı olmuştu. Acun Ilıcalı Ada konseyinde elenen ismi Aycan Yanaç olarak açıkladı.

SURVİVOR'DA İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da iletişim oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. İki takım arasındaki mücadele sona erdi. Kazanan takım 10'a 6 Ünlüler takımı oldu ve aileleriyle telefonda görüştüler. Yarışmacılarla aileleri arasında görüşme esnasında duygusal anlar yaşandı.