Olanlar Oldu filmi konusu nedir? Olanlar Oldu oyuncuları kimdir?

Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak Olanlar Oldu oyuncuları kimdir? Olanlar Oldu filmi konusu nedir? Her hafta birbirinden kaliteli, sürükleyici ve eğlenceli filmler televizyon ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Bu akşam yayınlanacak Olanlar Oldu filmi konusu ve oyuncuları da filmin izleyicileri tarafından merak ediliyor. Başrollerinde birbirinden yıldız isimlerin bulunduğu film, komedi türünde izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.

Giriş Tarihi 01 Haziran 2020, 17:10 Güncelleme 01 Haziran 2020, 17:10
Olanlar Oldu filmi konusu nedir? Olanlar Oldu oyuncuları kimdir?

İÇİNDEKİLER

Olanlar Oldu konusu nedir? Olanlar Oldu oyuncuları kimdir? Bu akşam televizyon ekranlarında izleyicilerin karşısında olacak Olanlar Oldu filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki filmde birbirinden kaliteli yıldız oyuncular yer alacak. Olanlar Oldu filminin çekimleri Ege Bölgesi'nde yer alan Seferihisar'ın Sığacık mahallesinde gerçekleştirildi.

OLANLAR OLDU KONUSU

Zafer kaptan, Ege kıyısında küçük bir kasabada tekne turları düzenleyerek geçimini sağlar. Zafer'in annesi Döndü Hanım'da oğlunun bir an önce evlenmesini ister, Zafer'in pek de anlaşamadığı Mehtap'ı uygun bir gelin adayı olarak düşünür. Ancak, Zafer'in hayatı, tatil için kasabaya gelen ünlü dizi oyuncusu Aslı'yla tanışıp aşık olmasıyla değişir. Fakat Aslı, Döndü'nün ideal gelin adayı krterlerine uygun değildir. Mehtap'ın babası İbrahim'in sinsi planları da Zafer ve ailesinin peşini bırakmayacaktır. Tüm bunların üstüne Aslı'nın eski sevgilisi de tatile dahil olur.

OLANLAR OLDU OYUNCULARI

Ata Demirer - Zafer/Döndü

Tuvana Türkay - Aslı

Salih Kalyon - İbrahim

Ülkü Duru - Fahriye

Derya Alabora - Antula

Bedir Bedir - Ramazan

Seda Güven - Mehtap

Renan Bilek - Ortunç

Toprak Sergen - Sekay

Ali Yoğurtçuoğlu - Koray