Survivor eleme adayı kim oldu? 30 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Dün akşam Survivor 2020’de yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyunları oynansa da bayramdan dolayı eleme olmamıştı. Bu hafta oynanan dokunulmazlıklara göre ise adaya bir kişi veda edecek. Peki 30 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Dün akşam Survivor eleme adayı kim oldu? Kıran kırana mücadelenin yaşandığı parkurda her iki takım da canla başla mücadele etse de kazanan tek bir takım oldu ve içlerinden birinin ismini söylemek zorunda kaldı.

Giriş Tarihi 31 Mayıs 2020, 09:55 Güncelleme 31 Mayıs 2020, 09:55
Survivor eleme adayı kim oldu? 30 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

İÇİNDEKİLER

TV8'in sevilen yarışması Survivor 2020 dün yine izleyicileri ekrana kilitledi. Acun Ilıcalı'nun sunduğu Survivor'da en önemli oyun olan dokunulmazlık için ünlüler ve gönüllüler takımını mücadele etti. Parkurların zorlaşmasının yanı sıra sinirlerin de yıpranmasıyla birlikte yarışmacılar arasındaki gerginlikler devam etti. Peki 30 Mayıs Survivor dokunulmazlığı kim aldı, eleme adayı kim oldu? Bu akşam bir dokunumazlık oyunu daha oynanacak ve kaybeden takım da isim söyleyecek.

30 MAYIS SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. İki takım arasında kıran kırana mücadele sona erdi. Kazanan takım 10'a 7 Ünlüler takımı oldu.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler karşı karşıya geldi. Son olarak Mert'in elenmesiyle 4 kişiye düşen ünlüler takımı, bir kayıp daha vermemek için oyuna hırslı başladı. Ancak dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı 10'a 5'lik skorla rahat bir şekilde kazandı.
En çok adı yazılan yarışmacı Elif oldu. Haftanın ikinci eleme adayı olan Elif'in adı üç kere yazılmıştı.

İlk dokunulmazlığı da Gönüllüler kazanmıştı ve Ünlüler takımı en çok Yunus Emre'nin adını yazmıştı.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI